Life&style

Sjećaš li se popularne brazilske serije Stočar? Evo kako danas izgledaju glavni glumci

  • Stočar je prva brazilska telenovela koja se prikazivala u našoj zemlji, a mnogi je ubrajaju među najdraže
  • Prikovani uz male ekrane pratili smo tako sudbinu dvije zavađene obitelji - Mezenga i Berdinazi
  • Glumačka postava bila je zaista dobra, a evo kako izgledaju više od 20 godina nakon snimanja popularne sapunice

Meksičke i kolumbijske sapunice dugo su zaokupljale domaću publiku kada je u poznatom terminu ‘iza Dnevnika’’, sletjela brazilska telenovela u egzotičnijem ruhu (od jezika, radnje, kazališnih elementima do vizualne naracije) i sasvim osvojila gledatelje. Mnogi sigurno nisu zaboravili na uzbudljive trenutke popularnog ‘’Stočara’, sapunice koja se snimala krajem 90-tih godina a kojom je slavni pisac Benedito Ruy Barboda postigao velik uspjeh. 

Možda vas zanima Sjećaš se ludo popularne brazilske serije 'Naša zemlja'? Provjerili smo gdje su glavni glumci danas Rubrika Life&style Life&style

Popularnosti ove serije sigurno je pridonijela glumačka postava koju predvodi brazilski legendarni glumac Antonio Fagundes (Bruno Mezenga), a koji je stekao brojne poklonice među ženskim dijelom publike. Mnogima je pak srce jače zalupolo kada bi se na ekranu pojavio i Fábio Assunção (Marcos Mezenga). No, glumačka ostvarenja cijele postave svakako su bila uspješna i prikovala nas na male ekrane. 

Možda vas zanima Bio je najseksi frajer meksičkih sapunica, ali skandali su mu upropastili karijeru. Gdje je sad? Rubrika Life&style Life&style

Sa zanimanjem smo tako pratili sudbinu dvije zavađene obitelji Mezenga i Berdinazi. Kako ljubav ne poznaje granice, potomci ovih dviju na smrt zavađenih obitelji Enrico Mezenga i Giovana Berdinazi pobjegli su kako bi obranili svoju zabranjenu ljubav, a rodi im se i sin Bruno. Mnogo godina kasnije Bruno (Antonio Fagundes) postao je bogati zemljoposjednik, poznat kao kralj stoke. Oženjen je Leom (Sílvia Pfeifer) koja ga vara s koristoljubivim Ralfom (Oscar Magrini), a sin Marcos (Fábio Assunção) i kći Lia (Lavínia Vlasak) vode isprazan život mladih bogataša. U njegov život tada je ušla tajanstvena Luana (Patrícia Pillar), a Bruno se ponovo zaljubio. 

Serija u kojoj se ljubavne zavrzlame i intrige odvijaju u vrijeme početka Drugog svjetskog rata te u suvremeno doba snimljena je prije više od 20 godina, a evo kako glumci izgledaju danas

Antonio Fagundes (Bruno Mezenga)

Brazilski glumac koji je ostvario i uspješne kazališne te filmske uloge napunio je 72 godine i još je glumački aktivan. 

 | Autor: imdb/Instagram imdb/Instagram

Patrícia Pillar (Luana) 

Patrícia se također može pohvaliti kazališnom i filmskom karijerom, a u siječnju je proslavila 58. rođendan. 

 | Autor: imdb/Instagram imdb/Instagram

Sílvia Pfeifer (Lea Mezenga)

Glumica i bivša manekenka Sílvia Pfeifer u veljači je slavila 64. rođendan. 

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Fábio Assunção (Marcos Mezenga)

Miljenik ženske publike glumio je u kazalištu, filmu, na televiziji, a skladan obiteljski život ostvario je sa suprugom Clarisse Abujamra te četvero djece. U kolovozu navršava 53 godine. 

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Lavínia Vlasak (Lia Mezenga)

Glumica i bivši model Lavínia u lipnju će napuniti 46 godina.  

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    brazilska serija 1 kod nas