Life&style

Sanela o prekidu veze s Edinom: "Povrijedio me, ja sam mislila da sam i dalje zaručena žena"

  • Nakon završetka emitiranja showa "Brak na prvu" prvo je Edin u ekskluzivnom intervjuu ispričao zašto je pukla ljubav sa Sanelom, a sad ona donosi svoju stranu priče
  • Iako se Sanela na neko vrijeme preselila u Bihać i živjeli su zajedno, ljubav nije opstala
  • Sanela je priznala kako ju je Edin povrijedio jer je jednostavno "digao ruke od nje"

U showu "Brak na prvu" jedan od najkontroverznijih parova bili su Edin i Sanela. Nakon što nisu pronašli sklad s partnerima s kojima su ih spojili stručnjaci, Sanela i Edin otkrili su kako su zaljubljeni te nastavili sudjelovati u showu kao novoformirani par. Gledatelji su na kraju imali priliku vidjeti zaruke Edina Bešića i Sanele Novljaković i iz showa su izišli kao par.

Međutim, ovih dana i nekoliko mjeseci nakon snimanja emisije, on je u ekskluzivnom intervjuu progovorio o njihovom prekidu - njihov odnos nakon showa nije dugo potrajao. Gostujući u podcastu "Roksini anđeli" na portalu RTL.hr Sanela je otkrila kako se osjećala kao da će poletjeti kad ju je Edin zaprosio, ali i kako ona vidi razloge njihova prekida.

Možda vas zanima Mislav zaprosio Andreu iz Braka na prvu! "Hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena?" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Premda se Sanela preselila u Bihać gdje je par živio zajedno nekoliko mjeseci nakon nekog vremena Sanela se vratila u Zagreb, a vezi je došao  kraj. "Poslije ceremonije se jesam preselila u Bihać, ali bio je splet okolnosti takav da nisam mogla biti u državi duže od tri mjeseca pošto nemam papire."

"Postojala je solucija da preko oca mogu dobiti papire, dosta se to iskompliciralo, malo se razdužilo, ja sam se morala vratiti nazad u Hrvatsku, nisam zapravo mogla ni naći dolje posao, tj. dobiti posao... Našla bih ja posao, najmanji problem. Međutim, eto, takav nekakav glupi splet okolnosti je bio, nažalost, da sam se vratila u Hrvatsku", ispričala je Sanela.

Edin htio zaprositi Sanelu na romantičnoj večeri, ali se predomislio kad je vidio što je ona napravila

 | Autor: RTL RTL Sanela Novljaković

Po povratku je našla posao u Zagrebu, no Edin to nije dobro prihvatio. "Ja sam to iskomunicirala s njim, međutim, nekako je onda on digao ruke od svega, nije htio imati vezu na daljinu. Gdje sam ja rekla, nećeš ti 200, 220 kilometara koliko nas drži ta udaljenost od Bihaća do Zagreba, ali jednostavno kao da je digao ruke", rekla je. Priznala je i da ju je Edin povrijedio: "Ja sam zapravo mislila i dalje da sam zaručena žena, a na kraju je ispalo da od tog dana kad sam se vraćala u Hrvatsku, da me on zapravo prekržio."

Možda vas zanima Dramatična večer u "Braku na prvu": Sanela u suzama izjurila sa snimanja Rubrika Life&style Life&style
Photo: RTL

Komentari 0