Life&style

Prošlo je 30 godina od filma Sam u kući, a evo kako danas izgledaju lopovi Marv i Harry

  • U predblagdansko vrijeme svake godine se tradicionalno na malih ekranima emitira film Sam u kući
  • Prvi nastavak u kojem obitelj McCallister odlazi u Pariz bez Kevina, većini je najdraži nastavak
  • Nezaboravni su i likovi lopova Harryja i Marva pa smo odlučili istražiti kako oni danas izgledaju

Osim božićnih ukrasa, snijega, mirisa kuhanog vina i kolača i pjesme Mariah Carey "All I want for Christmas", poveznica na dane koji su pred nama je svakako i film "Sam u kući". Ovaj film se tradicionalno prikazuje na televiziji već godinama, a iako smo ga pogledali već nebrojeno puta, svake godine ga pogledamo opet. 

Možda vas zanima Kao djevojčica osvojila je naša srca, borila se s ovisnošću, a evo gdje je danas kovrčava Sue Rubrika Life&style Life&style

Prošlo je već 30 godina od filma, a kako danas izgleda 40-godišnji Macaulay Culkin koji je utjelovio Kevina McCallistera već smo imali prilike vidjeti. Nas je zanimalo kako danas izgledaju Harry i Marv, odnosno Joe Pesci (77) i Daniel Stern (63), koji su utjelovili lopove s kojima se "borio" Kevin u prvom i drugom nastavku. 

 | Autor: imdb imdb

Joe Pesci utjelovio je lik Harryja, a prije filmova "Sam u kući" mogli smo ga vidjeti u filmu "Bilo jednom u Americi" redatelja Sergia Leonea te "Dobri momci". Nakon najgledanijih filmova o tome kako obitelj zaboravlja Kevina, Joe je ostvario niz veoma zapaženih uloga, a poznat je i kao glazbenik. Neki od legendarnih filmova u kojima smo ga imali prilike gledati su "Moj rođak Vinny", "Casino", te u 3. i 4. nastavku filma "Smrtonosno oružje". Posljednju i to veoma hvaljenu ulogu odigrao je u filmu "Irac" 2019. godine uz bok glumačih legendi Al Pacina i Roberta de Nira. 

Što se privatnog života tiče, zna se da je od 1988. do 1992. godine bio u braku s Claudiom Haro, a od 2000. do 2008. godine bio je s manekenkom Angie Everhart s kojom se 2007. godine i zaručio, no nikad se nisu vjenčali. 

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Daniel Stern, glumio je Marva koji je s Harryjem činio "Mokre bandite", u nijednom filmu poslije nije ostvario neku zapaženiju ulogu pa ga i dalje svi prepoznaju po filmovima "Sam u kući". Glumio je i u brojnim serijama, a trenutno ga možemo gledati u seriji "Shrill". Osim glumom, Daniel se bavi i umjetnošću te režijom. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Što se njegovog privatnog života tiče, od 1980. godine je u braku s Laure Mattos s kojom ima troje djece - sina i dvije kćeri. Inače, njegov sin Henry je kalifornijski senator dok je Daniel 2009. godine dobio Call to Service nagradu bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame za svoj volonterski rad. 

Možda vas zanima Sjećaš li se Deana iz serije 'Gilmorice'? Evo gdje je danas i kako izgleda Rubrika Life&style Life&style

U jednom intervjuu za The Hollywood Report prisjetio se i filma koji ga je proslavio te se našalio i rekao:"Bilo je kao da smo igrali neki sport pa nas nisu ni boljele neke ozljede. Dobio sam jak udarac u nos koji je potom krvario kad sam morao gurnuti glavu u vratašca za pse na ulaznim vratima. Morao sam glavu brzo izvući, ali sam zapeo svojim velikim nosom." Isto tako je rekao kako nije u kontaktu s glumcem koji je utjelovio Kevina, no da je ostao prijatelj s Joe Pescijem za kojeg misli da je sjajan glumac. 

Photo: imdb

Komentari 0