Life&style

Pogledaj kako je Melania posljednji put okitila Bijelu kuću - je li konačno zadovoljila Amerikance?

  • Interijer Bijele kuće svake blagdane tradicionalno postaje prava božićna bajka za što je zaslužna prva dama
  • Ove godine, Melania Trump po posljednji put okitila je uskoro svoj bivši dom
  • Iako su je proteklih godina u izboru dekoracija kritizirali mnogi, izgleda kako je ove godine supruga Donalda Trumpa prošlo nešto bolje

Melania Trump oprašta se s ulogom prve dame, ali prije inauguracije novoizabranog američkog predsjednika Joe Bidena 20. siječnja, ostala joj je još jedna, po mnogima ugodna obaveza. Kao što je to nalaže američka tradicija, prva dama zadužena je za blagdansko ozračje Bijele kuće, a Melania Trump ovogodišnjim božićnim ukrasima i dekorom pohvalila se na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Melania je prošetala u skupocjenom kariranom kaputu pa smo pogledali ponudu u našim dućanima Rubrika Moda Moda

Iako kritizirana ranijih godina zbog osebujnog ukusa u dekoriranju Bijele kuće, čini se da je ove godine Melanija dobila malo više naklonosti. Mnogi su primijetili kako 2020. Bijela kuća obučena u tradicionalnije blagdansko ruho, a fotografije interijera objavljene na službenom Instagram profilu @FLOTUS dijele se na društvenim mrežama. 

‘’Ovog su vikenda volonteri iz cijele Amerike pomogli ukrasiti Bijelu kuću za blagdansku sezonu. Hvala vam na vašem vremenu, entuzijazmu i predanosti kako bi osigurali da duh mira i radosti ispunjava povijesne sobe i dvorane doma američkog naroda’’, napisala je Melania uz fotografije okićene Bijele kuće.  

Dodala je kako joj je čast predstaviti Ameriku u svojoj ljepoti i odati počast njezinoj veličanstvenoj naciji.  ‘’Zajedno slavimo ovu zemlju koju svi s ponosom zovemo domom’’, zaključila je Melania. 

Možda vas zanima Za najljepše božićne dekoracije ove će godine jedna boja biti osobito u trendu Rubrika Life&style Life&style

Visoka i raskošna božićna drvca osim lampicama te crvenim, bijelim i plavim ukrasima koji simboliziraju boje američke zastave,  ukrašena su i domoljubnim dekoracijama, a neke su i posveta Melanijinim kampanjama. 

Iako su dekoracije prve dame ove godine manje podložne kritikama, one ipak nisu izostale. Amerikanci izgleda nisu zaboravili i na snimke ljutite Melanie koje su procurile u javnost, a na kojima joj je očito bio pun kufer zbog proslave Božića u Bijeloj kući

 "Koga je uopće briga za božićne gluposti i dekoracije? Ali ja to moram učiniti, zar ne?" rekla je prva dama u razgovoru  sa svojom bivšom pomoćnicom Stephanie Winston Wolkoff u srpnju 2018.

Možda vas zanima Fantastična je! Zara Home ima kolekciju božićnih ukrasa zbog koje smo odmah poželjele okititi bor! Rubrika Life&style Life&style

Predsjednik na odlasku Donald Trump još nije komentirao rad svoje supruge, a strani mediji navode kako je zauzet tweetanjem o rezultatima izbora. 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    napokon odlazi dinastija trump