Moda

Melania je prošetala u skupocjenom kariranom kaputu pa smo pogledali ponudu u našim dućanima

  • Melania Trump titulu prve dame Amerike nosi još samo mjesec dana
  • Jučer je dočekla božićno drvce u zanimljivoj kombinaciji
  • Nosila je Balenciagin karirani kaputu iz proljetne kolekcije za 2018. godinu
  • Istražili smo trenutnu ponudu sličnih kaputa, a donosimo ti naše favorite 

Što god tko mislio o njezinom suprugu i njegovoj politici, moramo priznati kako je njegova javna pojavljivanja barem malo znala uljepšati Melania Trump. Za svaki javni nastup ona je bila sređena od glave do pete, a komadi koje odabere postaju jedni od najtraženijih. Protekle četiri godine pokazala je stvarno impresivne stajlinge, a tako je bilo i jučer. Naime, priprema se za posljednji Božić u Bijeloj kući, a za tradicionalno dočekivanje božićnog drvca odabrala je zanimljiv kaput.

Možda vas zanima Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge Rubrika Moda Moda

Riječ je o kariranom modelu koji potpisuje španjolska modna kuća Balenciaga, a predstavljen je kao model za proljetnu '18 kolekciju. Uz njega je Melania kombinirala crne čizme iznad koljena s visokim potpeticama koje su njezin zaštitni znak te crne kožnate rukavice. Mnogi su se odmah raspisali o ovoj jednostavnoj, ali veoma efektnoj kombinaciji koja joj zaista dobro pristaje.

Možda vas zanima Ida Prester pokazala 'kaputić svog života' koji bi se rijetki usudili nositi. Sviđa li se tebi? Rubrika Moda Moda

Dama s gotovo nepogrešivim modnim stilom poslužila nam je kao inspiracija pa smo odlučili pretražiti kakva je ponuda sličnih kariranih kaputa u trgovinama. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR
S lijeva na desno: Stradivarius 349,90 kn; Zara 799,90 kn; Reserved  399,90 kn

 | Autor: miss7/pr miss7/pr
S lijeva na desno: Reserved 999.90 kn; H&M 750 kn; Pull & Bear 379,90 kn

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ona nema karirani nego pepita uzorak na kaputu....ovi ostali su karirani!!!! dajte se malo modno obrazujte