Life&style

Video: Pogledaj kako je Melania Trump okitila kuću - je li i ovaj put pretjerala ili je pogodila mjeru?

  • Melania Trump u jednominutnom je videu objavljenom na društvenim mrežama javnosti pokazala kako izgleda ovogodišnja božićna dekoracija Bijele kuće
  • S pripremama oko uređenja započela je već u srpnju, a kao temu ovogodišnjeg izdanja odabrala je "Duh Amerike"
  • Domoljubna teme prikazana je ukrasnima u bijeloj, plavoj i crvenoj boji, a posebno se ističe predimenzionirani adventski kalendar u obliku Bijele kuće

S dolaskom prosinca mnoge su među nama pohitale prema kutijama s božićnim dekoracijama i započele uređivanja svoga doma. Na koji način je zamislila ovogodišnje uređenje Bijele kuće u specijalnom je video otkrila i prva dama Amerike Melania Trump. Njezina prošlogodišnja dekoracija čiji su osnova činila crvena božićna drvca naišla je na mnoštvo kritika te su je mnogi ocijenili neukusnom i pretjeranom. Za ovogodišnju dekoraciju odabrala je patriotsku temu te je svijetu željela prikazati kako to izgleda "The spirit of America".

Možda vas zanima Hm, ne znamo što bismo mislili - crna božićna drvca izgledaju glamurozno i veliki su trend. Što ti kažeš? Rubrika Life&style Life&style

Za Melaniju, američki duh u božićnom ruhu dočaravaju bijeli ukrasi s motivima zvijezda i prugica kakve su zastupljene na američkoj zastavi. Prostor je ukrašen i predimenzioniranim adventskim kalendarom u motivu Bijele kuće, bijelim cvijećem i umjetnim snijegom.  

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Još u srpnju gospođa Trump je na Twitteru otkrila kako je započela planove za božićno ukrašavanje Bijele kuće, a prošloga tjedna dočekala je veliko božićno drvce iz Pennsylvanije koje zauzima centralnu poziciju u Plavoj sobi. Zanimljivo, ovo šesnaest godina staro drvce odabrano je na specijalnom godišnjem izboru koji održava "Nacionalna udruga za božićna drvca".

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Kad je nabolje početi peći kolače i kekse za Božić? Neke možeš pripremiti već sad! Rubrika Life&style Life&style

U dekoriranju kuće prva dama nije bila sama već joj je pomogao niz volontera čije je fotografije rado objavljivala na službenom Instagram profilu. Melanija je iznimno ponosna na ovogodišnje izdanje kuće, a u službenoj objavi na Twitteru uz video je napisala: ''Duh Amerike sjaji u Bijeloj kući! Drago mi je što mogu dijeliti ovaj prekrasan eksponat domoljublja kako bi ga svi vidjeli i uzbuđena sam što će svi moći iskusiti ljepotu Božića."

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Testirala sam novi MAC ruž - saznaj kako mi se svidio Rubrika Beauty Beauty

Mnogi su se iznenadili što je prva dama ove godina izostavila tradicionalno predstavljanje dekoracija ispred novinara već je izgled kuće samostalno objavila na društvenim mrežama. Melania je u objavljenom videu prikazana kako odjevena u bijeli kaput, haljinu i salonke hoda ukrašenim prostorijama Bijele kuće dok se u pozadini čuju zvuci vojnog orkestra koji izvodi božićne pjesme. Krupni kadrovi otkrivaju nam kako je jedno od drvaca ukrašeno imenima američkih saveznih država, a jedan od specijalno izrađenih ukrasa ukazuje na njezinu "Be best" kampanju koja za cilj ima promociju zdravog življenja. Što ti kažeš o ovogodišnjem uređenju Bijele kuće?

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Prekrasno je! Po,mojemu nije pretjerala,tako bi i trebala izgledati Bijela kuća,bogato,raskošno,i glamurozno.....