Life&style

Za najljepše božićne dekoracije ove će godine jedna boja biti osobito u trendu

  • Za Božić rado ukrašavamo svoj dom i volimo da sve blista svake godine
  • Izvučemo lampice, nabavimo božićno drvce i ukrasimo ga te ukrasimo stan raznim božićnim ukrasima
  • Ova boja će ove godine prevladati kod dekoracija 

Jesen polako ide k svome kraju i velikim koracima približavamo se zimi. Ljubitelji uređenja interijera znaju što to znači: polako se treba vlastita četiri zida pripremati za Božić. Vesele božićne dekoracije vade se iz spremišta, tavana ili podruma, ali se kupuju i novi ukrasi. Ove godine ćemo urediti svoj dom udobno i domaćinski. Meki jastuci, adventske svijeće i vjenčić koji smo same izradile, pokoji miris cimeta i kolačića i božićni blagdani mogu početi! 

Možda vas zanima Uz ovu božićnu kućicu za mačke više se ne moraš brinuti da će ti rušiti ukrase s bora Rubrika Life&style Life&style

Ova boja ukrasa je u trendu 

I kod dekoracija postoje ove godine određeni trendovi. Na prvom mjestu je božićna trendovska boja ukrasa. Naime, ove godine treba biti toplo, meko i udobno… Riječ je smeđim tonovima! Ali, bez brige, tvoj dom neće biti taman, jer favorit među smeđim tonovima je meka i nježna krem boja koja će osvijetliti svaki dom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARKET (@arketofficial)

Možda vas zanima Orašari su pravi božićni hit i ove godine, a evo gdje ih možeš kupiti i po kojoj cijeni Rubrika Life&style Life&style

Evo kako ćeš ukrašavati s trendovskom bojom 

U predbožićno vrijeme idealni su meki materijali. Jastuci i prekrivači u krem boji osobito su poželjni. Ali i posteljina u svijetlim smeđim tonovima također je dobrodošla. Osobito su lijepe svijeće u tamnosmeđoj čaši. Sjaj svijeće lijepi je kontrast. Međutim, vaze, lampice i ukrasni tabletići s grančicama bora u zlatnoj, bež ili krem boji također izgledaju izvrsno.  

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0