Life&style

JYSK je objavio blagdanski asortiman, naglasak je na tradicionalnoj božićnoj čaroliji, a neke ukrase rado želimo

  • Znaš li koliko nas dana dijeli od najveselijeg blagdana?
  • S nešto manje od 50 dana do Božića odlična je prilika da prigrlimo ugodu najčarobnijeg razdoblja u godini
  • Zavirili smo u ponudu Jyska i pronašli pravu božićnu čaroliju koja se jedva čeka nastaniti u našim domovima

Temelj božićne tradicije mnogi će pronaći u popularnom Hyggeu i sigurno već mogu zamisliti detalje poput upaljenih svijeća ili toplog kamina kao protutežu hladnim i tamnim zimskim danima. Neki će pomisliti i na nostalgiju kakvu donose božićne čarape ili adventski vijenac. Hygge može biti postavljen blagdanski stol  za nezaboravne trenutke ili jednostavan način kako usporiti životni ritam i pronaći vrijeme za sebe. A jedan od najboljih predstavnika ovog udobnog stila uređenja u kakav bismo rado obukle i ovaj blagdan sigurno je JYSK kod kojeg je, baš kao i u mnogim domovima, Božić jedan od najvažnijih događaja u godini. Evo što smo izdvojile iz njihove ponude. 

Možda vas zanima Božić je stigao u Zara Home! Ove dekoracije bismo rado imale u svome domu Rubrika Life&style Life&style

Božićni favoriti

Božićna drvca, kuglice i razni ukrasi teško da će zaobići bilo koji dom. Kako bi ove godine dodala notu posebnosti, tek s nekoliko favorita možeš složiti  savršenu osvježenu božićnu atmosferu. 

 | Autor: Jysk Jysk

Možda vas zanima U Ikeinu ponudu stigle su prve božićne dekoracije! Izdvojile smo one najzanimljivije Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Jysk Jysk

Twinkle twinkle little star

Znamo da rasvjetna tijela daju posebnu toplinu svakoj prostoriji. Kakav je to onda božićni ugođaj bez pokojeg ukrasa koji će privlačiti poglede i podići temperaturu za još koji stupanj? 

 | Autor: Jysk Jysk

Mekano i ugodno

Za potpuni ugođaj dok gledaš božićni program u društvu svojih najdražih idealni su jastuci i dekice s božićnim motivima. 

Možda vas zanima Novi trend božićnog drvca idealan je manje prostore i tako praktičan Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Jysk Jysk

Bajkovito okruženje

Vanjskim rasvjetnim tijelima možeš zakružiti božićnu čaroliju koja će i ove godine, vjerujemo, biti u punoj sjaju. 

 | Autor: Jysk Jysk

Photo: Pr/miss7

Komentari 0