Life&style

Novi trend božićnog drvca idealan je manje prostore i tako praktičan

  • Imaš mali stan i smještaj božićnog drvca ti stvara problem? Drvce ti stoji uza zid te je teško okititi stražnju stranu?
  • Kao rješenje za ova dva problema nameće se novi blagdanski trend - polovično božićno drvce
  • Ono je pogodno za male životne prostore i skučena mjesta, a predstavlja i vrlo neobičan dekorativni predmet

S punim gasom krećemo prema kraju godine, što znači da je vrijeme da počnemo razmišljati o mnogima omiljenom dijelu godine - Božiću! Od trailera za nove božićne filmove, pa do dolaska prvih predmeta iz nadolazećih božićnih kolekcija...najljepše doba godine već je u najavi!

Možda vas zanima Netflix izbacio trailer za božićnu filmsku poslasticu, a nasmijat će nas simpatičan glumački i privatni par Rubrika Life&style Life&style

Naravno, s blagdanima dolazi i blagdanska dekoracija, a društvenim mrežama već se pronio glas o najnovijem trendu kada je prigodno blagdansko uređenje doma u pitanju - polovičnim božićnim drvcima. Premda na prvi pogled djeluju vrlo neobično, riječ je o praktičnom rješenju budući da štede prostor. Osobito su pogodni za manje životne prostore te skučena mjesta.

Možda vas zanima Božić je stigao u Zara Home! Ove dekoracije bismo rado imale u svome domu Rubrika Life&style Life&style

Nadalje, budući da trebaš okititi samo jednu stranu drvca ono štedi tvoje vrijeme (a znamo da je vrijeme novac). S druge strane onima koji imaju veliki izbor kuglica pružaju mogućnost da na tjednoj bazi izmijene svoju kolekciju, bez da pritom trebaju uložiti mnogo truda. Također, ovakvo drvce malo će koga ostaviti ravnodušnim!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima U Ikeinu ponudu stigle su prve božićne dekoracije! Izdvojile smo one najzanimljivije Rubrika Life&style Life&style

Ako si u posljednje vrijeme prošetala Ikeom u božićnom kutku si mogla naići na slična drvca koja ukrašavaju izložbeni prostor. Nadamo se kako će se uskoro naći i u slobodnoj ponudi, a do tada ovu neobičnu jelku možeš napraviti sama tako da ukloniš jednu stranu s tvoje već dotrajale umjetne jelke ili da prilikom slaganja nove jelke razviješ samo jednu stranu umjetne biljke. Ljubiteljice internetske kupovine već se sada mogu latiti tipkovnica i kartica te se zaputiti na Amazon kako bi pronašle idealan primjerak za svoj dom.

Photo: None

Komentari 0