Life&style

Pripremaš pizzu? Poslušaj Jamieja Olivera i za savršen okus dodaj joj nekoliko bobica ovog voća

  • Slavni kuhar Jamie Oliver izazvao je veliki interes pasioniranih ljubitelja kuhanja svojim novim osebujnim receptom za pizzu
  • Prema ovom poznatom Britancu završni sastojak na pizzi od kobasica, pinjola, luka i sira trebalo bi biti crveno grožđe
  • Komentatori na društvenim mrežama se šale kako se još nismo riješili ni ananasa, no oni koji su recept isprobali imaju samo riječi hvale

Ananas se dosad smatrao najkontroverznijim dodatkom na pizzi, no grožđe uspješno stremi ka vrhu ljestvice. "Od kud sad grožđe?", zapitala si se nakon što si pročitala prethodne retke. Ovi ideju popularizirao je slavni kuhar Jamie Oliver koji smatra kako je upravo ono idealni dodatak koji će ovo popularno jelo izdići na novu razinu. A koje namirnice nikada ne bi trebala staviti na pizzu provjeri ovdje.

Možda vas zanima 3 savjeta Jamieja Olivera za savršenu kajganu: kako je pripremiti na engleski, francuski ili američki način Rubrika Life&style Life&style

Ovaj osebujni recept podijelio je u jednoj od epizoda svog novog kulinarskog showa 'Keep Cooking Family', kojeg možeš pratiti na njegovom službenom YouTube kanalu. Domaće tijesto je nadjenuo kobasicom, crvenim lukom, pinjolima, mozzarellom i crvenim grožđem.

Prema vlastitim riječima, to je učinio kako bi stvorio savršenu kombinaciju slanog i slatkog. U nastavku možeš provjeriti kako je tekla cijela priprema, a ako si u potragom za dobrim savjetom koji će ti pomoći u pripremanju najboljeg tijesta za pizzu, imamo recept još jednog slavnog britanskog kuhara - Gordona Ramsayja.

Možda vas zanima Jamie Oliver ima 10 odličnih savjeta kako pripremiti savršen roštilj i bez problema postati "roštilj-majstor" Rubrika Life&style Life&style

Jamie Oliver je priznao kako ga je trik s dodavanjem nekoliko narezanih bobica grožđa oduševio zbog zanimljive kombinacije okusa. No, svakako preporučuje da se crveno grožđe dodaje u umjerenoj količini jer bi ono moglo okusom nadjačati ostale sastojke. Ova ideja slavnog kuhara izazvala je i niz zanimljivih komentara na društvenim mrežama.

"Nakon što su svi čuli za pizzu s ananasom, evo Jamieja s grožđem", ustanovio je u šali jedan komentator, dok je drugi zaključi kako bi poznata pizzeria Dominos mogla uskoro "posuditi" ovaj recept. "Radije volim svoje grožđe u čaši, kao vino", ustanovio je treći komentator koji je izrazio sumnju u uspješnost ovog recepta. No oni koji su ga isprobali slažu se s Jaimeom kako je riječ o ukusnoj inačici mnogima omiljene vrste brze hrane. Hoćeš li ju ti isprobati?

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić
 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0