Life&style

Nova verzija superpopularnog recepta za tjesteninu s fetom i rajčicama oduševila je internet

  • Zahvaljujući nevjerojatnoj jednostavnosti te fenomenalnom okusu, ova tjestenina s rajčicama i feta sirom postala je internetski hit
  • Sada se pojavio novi obrat koji apsolutno moramo isprobati
  • Donosimo ti nove varijante superpopularnog recepta 

Jesi li već isprobala recept koji je trenutačno omiljen diljem svijeta? Ovo ukusno jelo uspjet ćeš spraviti u tren oka, a moraš samo staviti fetu i rajčice u pećnicu, istovremeno skuhati tjesteninu i zatim sve pomiješati - i najlakša i najkremastija tjestenina svih vremena spremna je za guštanje u svakom zalogaju. 

Čak je i guruica životnog stila Martha Stewart ljubiteljica ovog novog prehrambenog trenda i protumačila ga je na svoj način. Ali, nije samo ona fino prilagodila recept, nego su i drugi korisnici Interneta također pročišćavali popis sastojaka i podizali originalnu feta tjesteninu na višu razinu.

Možda vas zanima Slavna manekenka Gigi Hadid objavila je svoj recept za tjesteninu s umakom od votke. Isprobali smo ga! Rubrika Stars Stars

Više ideja za recept za popularnu tjesteninu

Naime, feta nije jedina vrsta sira koja se u pećnici u kombinaciji s rajčicom može lako pretvoriti u kremasti umak, nego su za to prikladne i druge vrste sira. Kao što dokazuju ovi videozapisi, burrata (alternativno obična mozzarella) ili camembert također su idealni za ovaj jednostavni recept. Koji je tvoj favorit? 

Martha Stewart ima recept za tost sa sirom iz tave, sjajan okus daje jedan novi sastojak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Schnur (@thenaughtyfork)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Schnur (@thenaughtyfork)

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dancy11.04.2005

    Niti jedan! Ne volim pečenu rajčicu