Stars

Slavna manekenka Gigi Hadid objavila je svoj recept za tjesteninu s umakom od votke. Isprobali smo ga!

  • Bi li probala tjesteninu s začinjenim umakom od votke?
  • Poznata manekenka, Gigi Hadid, podijelila je svoj recept s pratiteljima na Instagramu
  • Probali smo jelo i uvjerili se da je odlično!

Model, modna ikona, novopečena mama, a sada i Instagram kuharica - Gigi Hadid nam neprestano daje više razloga da joj se divimo. Još početkom prošle godine, Gigi je na svojim Instagram pričama podijelila recept za tjesteninu s domaćim začinjenim umakom od votke, a pratitelji ga toliko obožavaju da stalno snimaju svoje pripreme za Instagramu i TikToku.

Više od 10 milijuna pregleda ima ovaj recept za tjesteninu s pečenim feta sirom, a priprema je nikad lakša!

Ali tko bi im zamjerio kad ova tjestenina ne samo da izgledala ukusno, već je napravljena od jeftinijih sastojaka koji se lako pronalaze i koje vjerojatno već imate kod kuće.  A sad ti donosimo i najbolju vijest - za pripremu je potrebno samo 20 minuta! Jedna pratiteljica na svom je Instagramu objavila recept u obliku objave, s obzirom da je Gigi objavila samo Instagram priče, ali uspjeli su i njih ubaciti u video.

Možda vas zanima Više od 10 milijuna pregleda ima ovaj recept za tjesteninu s pečenim feta sirom, a priprema je nikad lakša! Rubrika Life&style Life&style

Ima li tjestenina rok trajanja te koliko dugo je možeš čuvati bez straha da će se pokvariti

Mnogo je različitih priprema, a mi ti donosimo onu najjednostavniju za ovo lagano i brzo jelo:

Na malo ulja proprži sitno isjeckani luk sve dok ne porumeni. Nakon toga, dodaj par žlica pasirane rajčice i nastavi s prženjem. Nakon par minuta, dodaj vrhnje za kuhanje, čili u prahu ili ljutu papričicu. Miješaj cijelo vrijeme kako ne bi zagorjelo, sve dok se smjesa dobro ne sjedini, a potom dodaj malo votke, sol i papar. Pusti da se krčka na srednjoj vatri, a potom ubaci skuhanu tjesteninu po želji, s komadićem maslaca. Promiješaj sve zajedno, dodaj malo parmezana!

Možda vas zanima 4 iznenađujuće stvari koje možeš napraviti s votkom - a nemaju veze s ludim zabavama Rubrika Life&style Life&style

S obzirom da je tek srijeda, slobodno ubaci još koju žlicu votke i živjela odnosno dobar tek!

4 iznenađujuće stvari koje možeš napraviti s votkom - a nemaju veze s ludim zabavama

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0