Life&style

Novi Forrest Gump? Posvađao se sa suprugom pa otpješačio 450 km da "razbistri glavu"

  • Svi se ponekad posvađamo s partnerom, a onda na razne načine hladimo glavu
  • No, sredovječni Talijan koji je otišao "malo prošetati" napunio je stranice lokalnih medija
  • Prije no što ga je pronašala policija, 48-godišnjak je propješačio 450 kilometara da bi razbistrio misli

Ma i najzaljubljenije među partnerima nesvakidašnja situacija uzrokovana pandemijom vjerojatno je potaknula na koju trzavicu viška. Možda i nema ništa čudnog u tome. No, način rješavanja razmirica i hlađenje glave nakon bračne svađe jednog je Talijana doveo do brojnih novinskih stupaca. Naime, mediji diljem svijeta izvještavaju o Talijanu kojim je vođen snažnim mediteranskim temperamentom da bi ohladio glavu propješačio čak 450 kilometara!

Možda vas zanima Evo zašto ne bi trebala pratiti trendove i kupovati ono što je trenutačno u modi Rubrika Life&style Life&style

Nije poznato što je bio okidač svađi, no ovom 48-godišnjaku bilo je potrebno tjedan dana da razbistri misli prije nego što ga je pronašla policija. S prebivalištem u Comu na sjeverom dijelu Italije koji graniči sa Švicarskom, muškarac je dospio sve do Fana, gradića na mediteranskoj obali.

 | Autor: Google maps Google maps

Tamo se zatekao u dva sata poslije ponoći, kada ga policija legitimirala zbog kršenja policijskog sata koji je uveden od 22 h do 5 h kao posljedica epidemioloških mjera. Policajci su ubrzo shvatili da se radi o čovjeku čiji je nestanak prijavila njegova supruga tjedan dana ranije, a njihovom iznenađenju nije bilo kraja kada je Talijan ispričao kako je cijelo vrijeme pješačio. 

Pomalo promrzao i umoran 48-godišnjak je naveo kako uopće nije bio svjestan koliko je umakao kako bio ohladio glavu. Prema njegovoj izjavi, dnevno bi prešao oko 60 kilometara, a hranu su mu ljubazno ustupili stranci. 

Možda vas zanima Parovi koji se svađaju više se vole, a sad znamo i razloge! Rubrika Love&Sex Love&Sex

‘’Dobro sam, samo sam malo umoran’’, izjavio je Talijan lokalnim medijima. 

Njegovoj avanturi uslijedio je kraj kada je po njega došla supruga, a osim što je morala platiti troškove hotela u Fanu, morala je izdvojiti i 400 eura koliko je iznosila kazana za kršenje policijskog sata. 

Iako njegovoj supruzi vjerujemo, ova eskapada nije bila nimalo zabavna, na račun odbjeglog muškarca šale zbijaju mnogi. Između ostalog, prozvali su i talijanskim Forrestom Gumpom

Možda vas zanima Horoskopski znakovi koji se stalno međusobno svađaju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    My co-worker's step-mother makes $81 every hour on the internet.. she has been fired from work for 9 months and last month her pay was 15737 just working from home for two hours every day, check out this.,.,.,.,. Www.earn75.Com