Life&style

Horoskopski znakovi koji se stalno međusobno svađaju

  • Postoje neke zvjezdane konstelacije koje si jednostavno ne odgovaraju
  • Neki se svađaju jer su previše, a neki jer su premalo slični
  • Bik i jarac su, primjerice, vrlo eksplozivna kombinacija

Kad je riječ o svađi, kod ovih horoskopskih parova stalno iskri – bez obzira jesu li dobri prijatelji ili su čak u ljubavnoj vezi. Usprkos razgovorima i bezbrojnim pokušajima da se smire i prestanu svađati, kod ovih horoskopskih znakova je svađa uvijek unaprijed isprogramirana. 

Rak i vaga 

Dok se rakovi ubrajaju u senzibilne horoskopske znakove i vrlo emotivni, oni svoje osjećaje radije zadrže za sebe – dok su vage pak totalna suprotnost! One uvijek kažu svakome u lice ono što ih ide ili što im smeta – svejedno hoće li time povrijediti osjećaje drugih ili ne. S time se rak jednostavno ne može pomiriti. Zbog toga između njih uvijek dođe do svađe. 

Vodenjak i lav 

I kod ovih horoskopskih znakova dolazi do stalnih sukoba. To je prvenstveno zbog toga jer i lavovi i vodenjaci imaju potrebu istresti sve drugome u lice. Uz to su karakterno totalno različiti. Lavovi vole biti u centru pažnje i uživaju kad im se netko divi. To nikako ne odgovara iskrenom vodenjaku koji cijeni dubinu i autentičnost. 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Bik i jarac 

Treći horoskopski par stalnih svađalica su bik i jarac. Oba znaka slove kao prilično kruti i tvrdoglavi, odnosno nitko rado ne posustaje. To i jest razlog zašto je svađa među njima neizbježna. Njihova prijateljstva ili veze prepune su prilično emotivnih diskusija. 

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0