Life&style

Posljednja sezona hit serije 'Nikad nisam...' uskoro stiže na Netflix, evo što znamo o njoj

  • Simpatična srednjoškolka Devi kroz tri nas je sezone serije 'Nikad nisam...' dobro nasmijala, ali i podsjetila na naše vlastite srednjoškolske dane
  • Četvrta sezona na Netflix stiže uskoro, a prikazanih deset epizoda bit će posljednje koje ćemo gledati
  • U njoj nas očekuje zanimljivi ljubavni trokut koji bi zbog novog srcolomca lako mogao postati ljubavni kvadrat, a jedva čekamo vidjeti kako će se Devi snaći u tom neredu 

Četvrta sezona Netflixove humoristične serije 'Nikad nisam...' (Never Have I Ever) bit će ujedno i posljednja koju ćemo gledati o  odrastanju Devi, srednjoškolke koja naglavce uskače u adolescenciju i čije su nas ljubavne i životne drame dobro nasmijale, ali i podsjetile na naše vlastite srednjoškolske dane. 

Tvorci serije, Mindy Kaling i Lang Fisher, prošlog su ljeta uoči izlaska treće sezone najavili kako je serija obnovljena za četvrtu i posljednju sezonu, a što nije izazvalo samo oduševljenje obožavatelja, već i svih onih koji sudjeluju u stvaranju serije. "Jedva čekamo otkriti sve burne romanse i smiješne avanture koje spremamo za vas. Hvala svim našim obožavateljima na podršci—posebno vama #Bevi i #Daxton Stans. Volimo vas!", poručili su tada.

Možda vas zanima 10 epizoda čiste genijalnosti: Teško da će išta nadmašiti novu Netflixovu hit seriju 'Zavada' Rubrika Life&style Life&style

Netflix je upravo objavio da će posljednja sezona biti prikazana 8. lipnja, kao i svaka prethodna, i ova će imati 10 epizoda, a uz to je pušten i prvi teaser trailer koji djeluje i više no obećavajuće:

Sama Devi, odnosno Maitreyi Ramakrishnan, glumica koja igra glavnu ulogu, na svojem je Instagramu podijelila dirljivu objavu s videom poziva koji joj je promijenio život kada je doznala da je uloga i službeno njezina, a k tome je obećala i da će u posljednjim epizodama dati sve od sebe kako bi sve obožavatelje serije učinila ponosnima.

Keri Russel, serija Diplomatkinja Možda vas zanima Na Netflix stiže politički triler 'Diplomatkinja' s Keri Russel u glavnoj ulozi - i zvuči vrlo napeto Rubrika Life&style Life&style

Unatoč tome što je srednjoškolske dane ostavio iza sebe, Paxton (Darren Barnet) se vraća i u posljednjoj sezoni, zajedno s Benom Grossom (Jaren Lewison), dečkom zbog kojega Devi gubi tlo pod nogama. No, kako stvari stoje, čini se da bi ovaj ljubavni trokut mogao postati ljubavni kvadrat jer je u nedavno objavljenom videu predstavljen novi srcolomac škole Shermon Oaks.

Ethan kojeg glumi Michael Cimino hodajuća je super zgodna nevolja kakvu smo svi u životu imali prilike upoznati, a iz čega naslućujemo da pred Devi nisu nimalo laki dani i odluke. A kada se u obzir uzme poruka koju je Devi uputila svojim obožavateljima, jedva čekamo vidjeti rasplet cijele priče i sami kraj.

 

Photo: Netflix

Komentari 0