Life&style

7 Netflixovih filmova i serija serija koje jedva čekamo pogledati u travnju

  • Nakon odličnih filmova u serija u ožujku, Netflix i u travnju postaje bogatiji za nekoliko odličnih naslova koje jedva čekamo pogledati
  • Serija 'Obsession' oduševit će sve one koji su Sex/Life odgledali u jednom dahu i ostali željni sličnih vatrenih zapleta
  • Posebno nam zanimljivo djeluje povijesna mini serija 'Transatlantic' inspirirana istinitom pričom o hrabrim ljudima koji su riskirali vlastite živote kako bi pomogli izbjeglicama

Ok, neki od najiščekivanijih ovogodišnjih naslova možda su već stigli na Netflix, no to nikako ne znači da sve ostalo što redovito pristiže nije vrijedno naše pažnje. Nakon zabavnog filma s Goranom Bogdanom, nekoliko izvrsnih true crime priča poput one 'Waco: American Apocalypse' i 'The Fourniret Affair: In the head of Monique Olivier' te interesantnog dokumentarca o PornHubu, i u travnju najpopularniji streaming servis na svijetu postaje bogatiji za nekoliko odličnih serija i filmova koje jedva čekamo pogledati u jednom dahu. 

Od odlične komedije kao što je 'Beef' do izvrsnog dokumentarca Lewisa Capaldija, izdvojili smo najbolje naslove kojima ćemo u travnju kratiti napokon duže dane.

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now

Novi dokumentarac prati uspon Lewisa Capaldija do slave, pisanje njegovog drugog albuma i pokušaj ponovnog povezivanja s njegovim škotskim podrijetlom. Film će biti prepun nikad ranije viđenih snimaka, ali i mnogih smiješnih trenutaka jednog od omiljenih  škotskih pjevača.

Beef

U ovoj humorističnoj seriji, Steven Yeun iz 'Živih mrtvaca' glumi Dannyja Choa, majstora iz Los Angelesu kojemu život ne ide baš glatko i koji završi u žestokoj svađi s Amy Lau, bogatom poduzetnicom koju glumi Ali Wong, a sve nakon ozbiljnog incidenta i izljeva bijesa na cesti. 

Jennifer Aniston Možda vas zanima Hoće li se Jennifer Aniston pojaviti u 3. sezoni 'Bijelog lotosa'? Glumila bi sestru Jennifer Coolidge Rubrika Life&style Life&style

IRL: In Real Love

Svi oni koji se ne mogu zasititi 'Love Is Blind', uživat će u ovoj reality poslastici smještenoj u Indiju, koja prati četiri samca koji odluče krenuti na putovanje kako bi pronašli pravu vezu upoznajući potencijalne partnere na internetu i u stvarnom životu, a nakon čega će morati odlučiti koja veza ima najviše potencijala.

Transatlantic

Napeta povijesna drama inspirirana je istinitom pričom o Varianu Fryju, Mary Jayne Gold i Odboru za hitno spašavanje. Oni su riskirali vlastite živote kako bi pružili pomoć više od 2000 izbjeglica kojima je život visio o niti. 

Thicker Than Water

U središtu ovog francuskog trilera je Fara, novinarka čiji se život krene raspadati kada se ona i njezine sestre nađu primorane zaštititi svog brata od zakona i završe upletene u svijet droge, kriminala i opasnosti.

serija Nasljeđe Možda vas zanima Šifre u imenima i 'konzultanti za bogatstvo': 10 stvari o seriji 'Nasljeđe' koje malo tko zna Rubrika Life&style Life&style

Obsession

Svi koji su voljeli Sex/Life obožavat će novu seriju o vatrenoj aferi između talentiranog kirurga i zaručnice njegova sina, koja brzo izmiče kontroli i ostavlja posljedice na cijelu obitelj.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Iako je peta sezona serije 'The Last Kingdom' bila potvrđena kao posljednja, priča se nastavlja s filmom 'The Last Kingdom: Seven Kings Must Die'. Nakon smrti kralja Edwarda, uslijedila je bitka za krunu u kojoj se Uhtred borio za formiranje ujedinjene Engleske.

Photo: Netflix

Komentari 0