Life&style
Margot Robbie, Barbie

Od Due Lipe do Helen Mirren, otkrivena je kompletna glumačka postava filma 'Barbie'

  • Prošlo je puno mjeseci, ali konačno imamo novi trailer za dugoočekivani film 'Barbie'
  • Margot Robbie u ulozi najslavnije lutke i Ryan Gosling u ulozi Kena jednostavno su savršeni za te uloge, no tko glumi glavne likove odavno znamo 
  • Međutim, pogled na listu ostalih glumaca ostavio nas je bez daha…

Dakle, sa zvjezdanom glumačkom postavom: Margot Robbie, Ryan Gosling, Dua Lipa, Nicola Coughlan, Helen Mirren, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera, Rhea Pearlman, Emerald Fennell, Scott Evans, Ritu Arya, Jamie Demetriou, Hari Nef, Sharon Rooney i Marisa Abela, te, pazi ovo!, feministički pogled na lutku s kojom smo svi odrasli, jedva čekamo vidjeti kakvu je magiju o legendarnoj lutki iz djetinjstva kreirala redateljica, briljantna Greta Gerwig.

Možda vas zanima 'Pretty Baby: Brooke Shields' novi dokumentarac govori o seksualnom iskorištavanju glumice dok je bila dijete Rubrika Life&style Life&style

Prema novim najavama za film, sve barbike u filmu imaju nevjerojatne karijere - jedna je liječnica, druga odvjetnica, treća ima diplomatsku karijeru, a jedna je dobila i Nobelovu nagradu…

Ovdje je sve što do sada znamo o filmu 'Barbie', uključujući zaplet, glumačku postavu, datum izlaska i trailer.

Što znamo iz trailera za 'Barbie'?

U prvom teaser traileru možemo vidjeti Margot Robbie u prekrasnoj ružičastoj haljini kako maše svijetu koji izgleda 'prilično Barbie', kao i u kupaćem kostimu u kombinaciji s kovrčavim resama inspiriranim 80-ima.

Ali, imamo i potpuno novi trailer sa svim uključenim Barbikama i Kenovima: 

O čemu se radi u filmu 'Barbie'?

Margot Robbie otkrila je u nedavnom intervjuu da će film publici pružiti „ono što nisi znala da želiš“. Nadalje je rekla da će zaplet prkositi pretpostavkama koje smo svi mogli imati o liku Barbie, a nadamo se da ona neće biti viđena muškim pogledom. 

Robbie je također ranije komentirala odgovornost koju donosi igranje uloge: „Dolazi s puno tereta!“, rekla je. „I puno nostalgičnih veza. Ljudi općenito čuju 'Barbie' i pomisle, 'Znam o čemu će taj film biti,' a onda čuju da ga Greta Gerwig piše i režira, i kažu: 'Oh, dobro, možda i ne znam...'“

Greta Gerwig napisala je scenarij, zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Noahom Baumbachom, a ako je nešto zagarantirano kod Grete, to je ženski film s jakim feminističkim porukama. 

Tko će glumiti u 'Barbie'?

Kao što smo već otkrili gore, puno je velikih zvijezda koje se pridružuju glumačkoj ekipi - a još ih je hrpa upravo najavljena.
Margot Robbie glumi Barbie i producira projekt putem svoje produkcijske kuće 'LuckyChap' zajedno s Tomom Ackerleyjem (njezinim suprugom). Robbie Brenner iz Mattel Filmsa i producent 'Paddingtona' David Heyman također su producenti na ovom filmu.

Ryan Gosling glumit će njezinog dragog, Kena, a glumit će i Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera, Rhea Pearlman, Emerald Fennell, Scott Evans, Ritu Aryau, Ncuti Gatwa, Jamie Demetriou, Emma Mackey, Nicola Coughlan i Marisa Abela. Dua Lipa također se pridružuje glumačkoj ekipi kao 'sirena Barbie', a ona piše i izvodi tematsku melodiju, dok će Helen Mirren posuditi svoj glas kao naratorica.

 | Autor: Warner Bros Warner Bros

Emma Mackey otkrila je da su sve barbike koje se pojavljuju u filmu zajedno prespavale na početku snimanja, a Mackey je bila prisutna. Dakle, čitajući između redaka, čini se prilično vjerojatnim da ona također glumi Barbie u filmu.

„Odmah na početku su sve barbike imale prespavanac, što je uključivalo igranje igrica sa Scottom Evansom i Ncutijem Gatwom,“,  rekla je Mackey. „Obično ne igram igrice jer sam jako natjecateljski raspoložena i svadljiva. Ali Scott i ja smo bili najbolji.“

Što znamo o Barbie filmu do sada sa slika sa seta?

Još uvijek smo apsolutno oduševljeni najnovijim slikama Margot Robbie odjevene kao Barbie – koja nosi lijepi retro sportski izgled iz 90-ih, na koturaljkama uz plavokosog kolegu Ryana Goslinga.

Osim toga, 31-godišnja glumica viđena je kako izlazi iz prikolice na setu odjevena u odgovarajući žarko ružičasti prsluk i lepršave hlače na vezanje i zvjezdastim detaljima oko listova, plus bijele čizme s potpeticom s metalik srebrnim zvjezdicama.
Estetika je zaokružena s ružičastim i bijelim rupcem oko vrata, dok Margot ima platinastu kosu, poput one legendarne lutke (do struka) s blagim valovima u stilu 70-ih.

Ali, sada je red na kolegu Ryana Goslinga, Kena - i on nije razočarao. S blještavo plavom kosom, prikladno osunčanim tenom i plastičnim fantastičnim trbušnjacima, Ryan je pravi Ken u traperu i personaliziranim boksericama.

 | Autor: Warner Bros Warner Bros

Postoji li datum izlaska za film 'Barbie'?

Film bi trebao počeo igrati u kinima 21. srpnja 2023.

Možda vas zanima U kina stiže kontroverzni horor triler ''Papin egzorcist'' koji je već digao veliku prašinu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Warner Bros

Komentari 0