Life&style

Ovo nam je u trenu razvedrilo dan: U Jolie Petite stiže prefina nova torta od jagoda

  • Malo je što u stanju toliko osvježiti vruće (pro)ljetne dane kao što je to kakav sočan voćni kolač
  • Možda trenutačno nemamo osjećaj da ljeto vreba iza ugla, no na to nas redovito podsjeća miris jagoda koji obavija gradske ulice
  • Silno nas je razveselila vijest da je samo pitanje dana kada će u ponudi Jolie Petite Patisserie slastičarnice osvanuti nova ljepotica - torta Fraisier

U (pro)ljetnim danima kada nas sunce opija svojom toplinom, malo što nas je u stanju toliko osvježiti kao kakav sočan voćni kolač. Možda ovih dana ispunjenih kišom, oblacima i svježim temperaturama baš i nemamo osjećaj da je ljeto pred nama, no na to nas redovito podsjeća miris jagoda koji obavija gradske ulice, a brojni štandovi što se crvene na njihov uglovima mogu značiti samo jedno - da je sezona najfinijih kolača u punom jeku.

Možda vas zanima Ružičasta kućica na kotačima najslađe je vozilo. Doslovno, jer riječ je o slastičarnici koja putuje Hrvatskom Rubrika Life&style Life&style

A ako je išta bilo u stanju razvedriti nam ovaj tmurni tjedan, onda su to vijesti koje stižu s jedne od omiljenih slastičarskih adresa u gradu. Naime, samo je pitanje dana kada će u ponudi Jolie Petite Patisserie slastičarnice osvanuti nova ljepotica - torta Fraisier u kojoj glavnu ulogu igra upravo naše omiljeno voće.

 | Autor: Instagram @joliepetitepatisserie Instagram @joliepetitepatisserie

Torta od jagoda svake godine obogati njihovu ponudu, a za razliku od prošlogodišnje izrađene od prhkog tijesta, biskvita od kokosa gela od jagode i limuna te jagoda i mascarponea, a koja se pokazala kao apsolutni hit, ovogodišnju verziju čine biskvit od badema i limuna, krema od vanilije, chantily te dakako jagode. 

Možda vas zanima Kolači slastičarnice Dolcinotti oduzimaju dah, no ne tako kao plemenita priča zbog koje je otvorena Rubrika Life&style Life&style

I najnoviju slasticu kao i mnoge druge koje su već osvojile srca brojnih sladokusaca potpisuje Blagica Rupčić, a jedva čekamo vidjeti kako će izgledati novo slastičarsko remek djelo. 

Ako je suditi prema ranijim godinama i tortama, za očekivati je da će se i ovu morati unaprijed naručiti, a uopće ne sumnjamo da će i ona postati jedna od najtraženijih slastica. Ipak su nam u Ulici Tina Ujevića 17 nebrojeno puta dokazali da samo takve i znaju napraviti.  
 

Photo: Instagram @joliepetitepatisserie
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa torta za vruice dane