Life&style

Ovo je navodno najljepši stan koji možeš vidjeti na Instagramu. Sviđa li se i tebi?

  • Zanima te kako izgleda najljepši stan na svijetu? Prema nekima on se nalazi u New Yorku
  • Njegova vlasnica je Athena Calderone, dizajnerica interijera među čijim klijenticama su se našle i glumice Jennifer Aniston, Jessica Alba i Hillary Duff
  • Obnova stana trajala je pune tri godine, a završni rezultat doista je vrijedan hvale. No, smatraš li ti da je njegova titula najljepšeg opravdana?

Poduzetnica Athena Calderone može se pohvaliti uspješnom spisateljskom karijerom, uspješnim vođenjem lifestyle portala 'EyeSwoon' te Instagram profilom koji prati više od 200.000 pratitelja. No, kao što to televizijske reklame vole reći, to nije sve!

Ova 46-godišnja Amerikanka vlasnica je jednog od najljepših stanova na svijetu (ili barem tako priče kruže). Budući da je Athena dizajnerica interijera, ne čudi što je njezin stan u New Yorku ovjenčan ovom laskavom titulom.

 | Autor: Instagam Instagam

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima 3 najljepša trenda za uređenje malih i velikih dnevnih soba u 2021. Rubrika Life&style Life&style

Nekadašnja urbana vila u Brooklynu prije tri godine dospjela je u ruke ove dizajnerice te je postala primarni projekt u koji se rado uključila cijela njezina obitelj. Provedena je potpuna rekonstrukcija objekta, a rezultat je kreiranje životnog prostora koji spaja moderan izraz i tradicionalne elemente.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Otvoreni koncept, obilje svjetlosti, prozračnost... samo se neke od karakteristika koje krase ovaj prostor. Neutralna boja zidova poslužila je kao savršena scenografija u kojoj su do izražaja došli elementi i dekorativni predmeti izrađeni od drva i kamena. Dozu elegancije cijelom prostoru daju antikviteti i detalji izvedeni u zlatnim nijansama.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Ovih 5 pogrešaka mogu učiniti tvoj dom manje ugodnim mjestom za boravak Rubrika Life&style Life&style

Koherentnost cijelog prostora nije naštetila originalnosti, štoviše svaka prostorija je uspjela zadržati vlastiti pečat i osobnost. Ako bismo trebali odabrati, naš favorit definitivno bi bila prostrana kuhinja koju krase visoki prozori, tamni kuhinjski elementi i veliki otok s mramornom oblogom. A što ti misliš, zavrjeđuje li ovaj stan uistinu toliko komplimenata?

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    tako tako ali ma svjetla to je važno.
  • vi

    ma kakvi, najljepši stan je moj!!!!!
  • varece

    I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again ... prikaži još!