Life&style

Mirjana Mikulec ima novu liniju za dom - tu su ručnici, mirisne svijeće i posteljina

  • Svi ovih dana tražimo nešto što će nam uljepšati boravak doma
  • Možda pronađeš nešto za sebe u novoj liniji za dom Mirjane Mikulec
  • Dizajnerica interijera lansirala je nove ručnike, mirisne svijeće i posteljinu 

Kako sve više vremena provodimo unutar svoja četiri zida, cilj je postići ugodnu atmosferu u sigurnosti vlastitog doma. Razmišljajući u tom smjeru, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec opet je ponudila nešto novo i obogatila svoju liniju proizvoda za dom.
Nova linija kvalitetnih ručnika dolazi u četiri popularne boje tako da svatko može za sebe naći najbolju opciju. Odabir ručnika može znatno utjecati na vizualni dojam kupaonice - što itekako zna i sama dizajnerica interijera, zato je Mikulec u suradnji s domaćom tvrtkom Wimax razvila novu liniju kupaonskih ručnika koji će zadovoljiti sve ukuse.

 | Autor:

Nakon nekoliko opcija, Mirjana se na kraju odlučila za elegantan uzorak inspiriran francuskim vezom. Kako je i sama zaljubljenica u francusku kulturu i dizajn, dezen je u konačnici bilo i lako izabrati.

„S obzirom na velik izbor boja i uzoraka, nakon puno biranja i premišljanja uspjela sam se odlučiti za 4 boje. Bezvremenska bijela za sve koji vole klasiku, prljavo roza za zaljubljenike u pastelne i nježne tonove. I nazovimo ih dvije muške boje, maslinasto zelena i zagasita plava koje su trenutno iznimno popularne, a zadovoljavaju i mušku i žensku stranu publike. Nadam se da će vam se svidjeti koliko i meni!“, rekla je Mirjana o svojoj novoj liniji ručnika koja se može naći na policama najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj kao što su Super Konzum, Kaufland, Plodine, Pevex, KTC Centrima, Brodokomercu, kao i u trgovinama Meblo Trade Ambijenta, te Nord. Svi ručnici napravljeni su od 100% pamuka, s perivom etiketom, a dodano je i jače tkanje pa su ručnici jako kvalitetni i duže će trajati. 

 | Autor:

Mirjana Mikulec sa svojim timom lansirala je i nove mirisne svijeće – koje su idealan detalj za svaku prostoriju u domu. Popularne limenke sada dolaze u redizajniranoj ambalaži, a tu je i jedan potpuno novi miris – Classic – te je tako obogaćena već postojeća linija mirisa uz svijeće Boho i Rustic. Drugi set svijeća koje su doživjete redizajn su Pamuk, Kašmir i Bukle – inspirirane prirodnim materijalima. Sada dolaze u novom dizajnu kojega krasi popularnim terrazzo uzorak koji se vrlo često koristi pri uređenju samih kupaonica.Nove mirise možeš pronaći na službenom webshopu te u Meblo Trade (RK Ambienta), Menart i NAMA kroz nekoliko dana, a već postojeći mirisi nalaze se na policama DM -Drogerie Markt, Školske knjige, Norda i Lesnine.

 | Autor:

Također, Mirjana je odlučila i izbaciti jednu klasičnu, bezvremensku, kvalitetnu posteljinu. Baronet posteljina dolazi u limitiranom izdanju i proizvedena je u Hrvatskoj u Tvornici Tekstila Trgovišće, izrađena je od visokokvalitetnog damasta – bezvremenski materijal koji odobravaju mame i bake, ali i vrhunski hoteli jer je trajna i periva na visokim temperaturama. Posteljina dolazi u dizajniranoj kutiji, te bi mogla biti idealan poklon za nadolazeće blagdane.  

Photo: None

Komentari 0