Life&style

Ova trendovska boja pretvorit će tvoj stan u zimsku bajku i prije blagdanskih ukrasa

  • Ovu trendovsku boju mnogi danas koriste kako bi prije zime osvježili svoj životni prostor
  • Naime, savršeno pristaje uz hladno godišnje doba 
  • Otkrit ćemo ti o kojoj se boji radi – i kako u trenutku pretvoriti stan u zimsku bajku 

Obično se to događa sasvim polako… u početku s jednom svijećom ili možda jastukom. I odjednom, prije nego što se stignemo okrenuti, jedna određena boja preuzela je naš cijeli prostor u kojem boravimo. Ove sezone je u trendu jedan poseban zeleni ton koja dominira dekoracijama: boja kadulje. 

Ovu smirujuću boju možemo trenutačno vidjeti posvuda. Vidimo je na poznatim i kultnim markama poput „Mustard Made“, na blogovima koji se bave uređenjem interijera, Instagramu i tako dalje. Naime, ne možemo se zasititi te nježne, a opet zemljane boje u našim stanovima i kućama. Zelena boja kadulje je savršeni balans između lijepe pastelne boje i opuštajućeg zemljanog tona koji će se pobrinuti za odrasli i elegantan izgled svakog stana. 

Možda vas zanima Nakon dječjih soba i kuhinje, Pamela Ramljak pokazala je i svoju spavaću sobu te otkrila jednu zanimljivost Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUSTARD (@mustardmade)

Kako iskoristiti trendovsku boju 

Od raznih praktičnih i ukrasnih kutija za spremanje stvari, preko ukrasnih jastuka pa sve do boje zidova, ove zime se preporučuje sve u boji kadulje. Na primjer, što misliš o komodi u zelenoj boji kadulje ili zgodnom naslonjaču? Super su i mali akcenti sa svijećama, filigranskim bočicama ili svjetiljkama u boji kadulje. 

Možda vas zanima Ovih 5 pogrešaka mogu učiniti tvoj dom manje ugodnim mjestom za boravak Rubrika Life&style Life&style

Savjet: zeleni ton ćeš fino naglasiti u kombinaciji s jednostavnom bež ili kremasto-bijelom bojom. 

Photo: pinterest/Concepts&colorways/kittyandb

Komentari 0