Life&style

3 najljepša trenda za uređenje malih i velikih dnevnih soba u 2021.

  • 2021. godina je pred vratima i spremne smo za novi početak 
  • U to se uključuje i uređenje stana 
  • Donosimo ti najbolje trendove za velike i male dnevne sobe 

Dom. Riječ s kojom povezujemo toliko mnogo. Zaštićenost, ugodnost, opuštanje, udobnost. Toliko toga doživimo u svoja četiri zida, a osobito u dnevnoj sobi. Zato trebamo uljepšati upravo to područje doma. Sljedeći stilovi uređenja su jako lijepi, a ujedno se manje prostorije čine većima. 

Skandinavski minimalizam 

Svijetle boje i jasne linije vode do toga da tvoja dnevna soba izgleda prostranije i smirujuće. Bijeli, sivi i pastelno obojeni akcenti obilježavaju ovaj stil te će i u 2021. godini biti savršen odabir za uređenje doma. 

Možda vas zanima H&M je najavio novu suradnju! Evo koja slavna dizajnerica kreira posebnu liniju za dom Rubrika Life&style Life&style

Novi ruralni stil 

Imati veliku kuću na selu vjerojatno je san mnogih od nas. Međutim, do ostvarenja tog sna možemo unijeti ruralni stil u naše dnevne sobe. Moderan ruralni stil donosi toplinu i udobnost u tvoj dom, a upravo to se traži za dnevnu sobu, zar ne?

Srednjovjekovni moderni američki stil 

Srednjovjekovni moderni američki je dizajnerski pokret u interijeru, proizvodu, grafičkom dizajnu, arhitekturi i urbanom razvoju koji je bio popularan otprilike 1945. do 1969. godine, za vrijeme američkog razdoblja nakon Drugog svjetskog rata. Slično kao i kod skandinavskog stila, jasne linije i oblici dat će više širine tvojoj dnevnoj sobi. Možeš dati svom dnevnom boravku sasvim novi dodir, koji je ujedno elegantan te zanimljiv. 

Možda vas zanima Bijele kuhinje odlaze u povijest, ovo su trendovi za najtopliju prostoriju doma u 2021. Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0