Life&style

Ovi horoskopski znakovi vjerojatno će završiti u braku sa svojom prvom ljubavi

  • Ne možemo izabrati kad ćemo se zaljubiti preko ušiju, ali ipak, ostati sa svojom prvom ljubavi 'dok nas smrt ne rastavi'...
  • No apsolutno ima i takvih parova i baš su sretni zajedno i savršeno se slažu i nakon mnogo godina
  • Na takvu odluku utječe mnogo faktora, a jedan su, kažu, i zvijezde. Evo tko je prema astrološkim predviđanjima sklon zaljubiti se jednom i zauvijek
  • Pročitaj više: Ovih pet horoskopskih znakova često muči prošlost i to im je veliki uteg u životu i ljubavi

U današnje vrijeme kad se parovi nalaze i razilaze, partneri se mijenjaju, a o braku se počinje razmišljati u tridesetima, ako i tad, ovo zvuči pomalo apstraktno. Udati se za svog prvog dečka? Oženiti za curu iz srednje škole? No, ipak, takve ljubavi još uvijek postoje, on je njoj jedini, ona njemu. U svakom društvu ima pokoji takav par koji je prohodao... Toga se više nitko ni ne sjeća kad je bilo. Svima se čini da su oduvijek zajedno.

Možda vas zanima Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima Miss7 Horoskop

Neki se u međuvremenu i rastanu, drugi su čvrsti kao stijene i jako sretni i nakon dvadeset, trideset godina zajedno. Kako se to dogodi splet je raznih faktora. Čovjek ne može birati kad će sresti pravoga, zar ne? Pa kad se to dogodi, tko smo mi da protuslovimo? Katkad tu prste uplete odgoj, a katkad i zvijezde. Eto, astrologija kaže da su upravo ovih 5 znakova vrlo skloni ostati zauvijek sa svojom ljubavi iz djetinjstva. Pa pogledajmo tko je to za vezu od kolijevke pa do groba?

Ribe: Žele izgraditi nešto vrijedno s onim koga vole

Ima smisla da ribe uvijek teže jednom partneru za cijeli život, makar ga upoznale već i u djetinjstvu. Ovaj vodeni znak pomalo je mušićav i uvijek u potrazi za ljubavi, onom pravom, i brzo se zaljubljuje. Osjetljive i pune suosjećanja, ribice će radije početi graditi nešto vrijedno s osobom koju poznaju cijeli život nego da lutaju i troše vrijeme i osjećje sad na ovog, sad na onog partnera ili partnericu. 

Žena | Autor: Shutterstock Shutterstock

Bik: Ni ne počinju vezu ako ne misle ozbiljno

Ljubav i odnosi važni su osobama rođenima u znaku bika. Vjerojatno nikada neće ni započinjati vezu s nekim ako nisu doista zainteresirani za tu osobu. Kao razultat toga već će im prva veza biti "ozbiljna" pa čak i ako je to njihova ljubav iz mladih dana vrlo je vjerojatno da će se s tom osobom i vjenčati.

Rak: Žele se osjećati sigurno i zaštićeno

Od svih znakova rakovi će se najvjerojatnije vjenčati za svoju ljubav iz školskih klupa. Ova osjećajna bića nikad ne idu na usputne spojeve već planiraju provesti ostatak života (makar su u njega tek zakoračili) s osobom u koju su zaljubljeni. Makar ta osoba, kao i oni imala tek 20... Osjećajni rakovi mrze nesigurnost, vole se osjećati zaštićeno i žele nešto (brak) i nekoga na koga se mogu osloniti. 

Možda vas zanima Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i jako zahtjevno imati horoskopskog bika u svom životu Miss7 Horoskop

Vaga: Duge veze daju im stabilnost

Veze vagama daju stabilnost, no naravno, to vrijedi samo za veze koje traju. A to će vjerojatno pronaći u svojoj prvoj pravoj mladenačkoj ljubavi. Osjećaj sigurnosti, iskrenosti, neiskvarenosti i dakako malo naivnosti, kako to ide u toj dobi u vezama, za vagu su neprocijenjivi i zato će vjerojatno zauvijek ostati sa svojom prvom ljubavi. 

Škorpion: Prva ljubav je najjača i najčišća

Prva ljubav je za škorpione najintenzivnija i najčišća od sviju i od svih horoskopskih znakova i oni će vrlo vjerojatno najduže ostati sa svojom ljubavi iz djetinjstva. Dapače, može se dogoditi da nekoga vole iz prikrajka i tek kad odrastu da priznaju svoje stvarne osjećaje svojoj prvoj (i jedinoj) simpatiji.Te divne i nevine osjećaje čuvali su za svoju ljubav. Koja će onda biti vječna.

 

Putovanje | Autor: Shutterstock Shutterstock

Photo: Shutterstock

Komentari 0