Life&style

Ova djevojka željela je prisustvovati sestrinoj prosidbi pa se dosjetila nečeg nevjerojatnog

  • Amerikanka Therese Merkel oduševila je ovih dana društvene mreže svojim neobičnim potezom na koji se odlučila kako bi prisustvovala sestrinim zarukama
  • Ova 23-godišnjakinja nije željela propustiti taj veliki trenutak te se odlučila vješto sakriti i maskirati u grm 
  • Svoje iskustvo zabilježila je fotografijama, koje su po objavi stekle brojne pozitivne komentare i reakcije

Kad je Amerikanka Therese Merkel saznala da sestrin dečko namjerava prirediti zaruke znala je da mora biti uključena. No, ono čega nije bila svjesna jest da će realizacija njezine odluke postati pravi viralni hit. Ova 23-godišnjakinja je odrasla u Wisconsinu sa svojom sestrom Rachel te je smatra svojom najboljom prijateljicom. One su toliko bliske da je Rachel u jednom od prethodno vođenih razgovora izrazila želju da i njezina sestra bude prisutna prilikom zaruka. Kada je tom trenutku kucnuo čas, njezin dečko Andrew pozvao je Rachel te su krenuli planirati svečani trenutak. 

Možda vas zanima Priznajemo! Muškarci ove stvari ipak rade bolje od nas Rubrika Život Život

 | Autor: Therese Merkel/Twitter Therese Merkel/Twitter

Realizacija jedne šašave ideje

"Smislili smo tonu smiješnih ideja koje su bile potpuno šašave", rekla je Merkel za BuzzFeed News. "Zaključili smo kako bi bilo presmiješno da sam grm ili nešto slično." - dodala je. Nije trebala dugo čekati i Andrew joj je poslao fotografiju potpuno novog odijela za kamuflažu kojeg koriste lovci kako bi se uklopili među lišće."Kada sam ga ugledala rekla sam čak i Andrewu:" Hoće li ovo uništiti romantiku?" - prisjetila se. Ali on ju je uvjeravao kako će sve proći savršeno.

 | Autor: Therese Merkel/Twitter Therese Merkel/Twitter

Možda vas zanima Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre Rubrika Life&style Life&style

U grmu se ne skriva zec, već sestra

Nekoliko mjeseci kasnije stigao je i veliki dan, a novopečeni zaručnik se istinski potrudio u pripremama izabravši lokaciju u prirodi koju je dodatno dekorirao omiljenim detaljima, ukrasima i cvijećem svoje izabranice. Njezina sestra nije ni sumnjala da se među grmljem skriva i jedan poznati gost. Andrew je priznao da se toliko dobro sakrila i stopila s okolinom da ju ni on nije prepoznao premda je znao da je "negdje ondje". Therese je strpljivo čekala, a kada je njezina sestra izgovorila dugoočekivano da iskočila je iz svog skloništa i radosno skakutala vrišteći iz svega glasa "Rekla je da! Rekla je da!". 

 | Autor: Therese Merkel/Twitter Therese Merkel/Twitter

Simpatičan skeč prerastao u viralni hit

"Bila je toliko zbunjena, njezino pitanje bilo je: Što si ti, čudan grm?" - otkrila je Therese sestrinu inicijalnu reakciju. Nakon zbunjenosti uslijedilo je potpuno oduševljenje te je sretni trojac započeo prvo slavlje u nizu. Nekoliko dana nakon prosidbe fotografije ove avanture Rachel je podijelila na Twitteru i izazvala salve pozitivnih reakcija. I mnoštvo drugih ljudi označilo je svoje prijatelje i obitelj, zahtijevajući sličnu razinu posvećenosti njihovim budućim zarukama. 

 

 

Možda vas zanima Novi trend na vjenčanjima će postati veliki hit - svi se na ulazu odriču jedne bitne stvari... Rubrika Life&style Life&style

A što se tiče Therese, ona smatra da je trenutačna pažnja kojom je obasuta vrlo zabavna, ali želi da naglasak bude na njezinoj voljenoj sestri i njenom posebnom trenutku."Zapravo sam bila tu da ih razveselim. Sve je to za njih", rekla je te dodala: "Baš sam uzbuđena što sam bila dio toga." A što ti misliš o ovome?

 

Photo: Therese Merkel/Twitter

Komentari 0