Life&style

Osim na pazuhe, za pravu svježinu dezić treba nanijeti i na ovu točku na grudima

  • Razmisli malo, gdje se još pojačano znojiš? Kao, uostalom i sve druge žene
  • Osim ako si blagoslovljena supermalim grudima, ljeti ti ispod grudi curi kao da cijediš mokri ručnik
  • No, ključ je u tome da na tom području ne koristiš "obični" dezić

Stavljanje dezodoransa spada u jutarnju rutinu u kupaonici. Nakon tuširanja ga nasprejamo (ili koristimo roll-on) te nas u idealnom slučaju štiti cijeli dan od znojnih pazuha i neugodnih mirisa. Međutim, sad kažu da dezić ne bismo ne bismo trebale koristiti samo ispod pazuha, gdje je mnogo znojnih žlijezda već i na jednom drugom mjestu. Pomalo neobičnom, priznajemo.  

via GIPHY

Pritom ne govorimo o "običnim" dežićima već antiperspirantima, odnosno onima koji i sprječavaju znojenje osim što štite od neugodnih mirisa. Dakle, antiperspirant bismo mi žene trebale nanijeti i na grudi - točnije područje ispod grudi. Naime, to ima dvije prednosti: dio kože ispod grudi ostat će suh i ugodno svjež tijekom dana - osim ako imaš vrlo male grudi, ovdje je koža preklopljena i jako se znojimo na tom mjestu.

Možda vas zanima Jakna ti smrdi po znoju, a ne smiješ je prati na visokoj temperaturi? 4 trika kako se riješiti mirisa Rubrika Life&style Life&style

A drugo, dezodorans štiti područje ispod grudi od „žuljanja“ – koje često nastaje zbog znojenja (čak i kod sportskih grudnjaka) i trenja kože o kožu ili pak kože o grudnjak. 

Ako smo sklone znojenju, na ovim mjestima mogu nam čak izbiti mrlje na odjeći - koji neugodnjak! A i kad nije baš tako strašno - kapljice znoja koje nam polako cure od grudiju nadolje poprilično su iritantne. Pokušaj stoga s ovim trikom... možda se preporodiš!

Možda vas zanima Imaš li koji? Ova 4 parfema obožavat ćemo u 2020. Rubrika Beauty Beauty


POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 



 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0