Life&style
Vichy

Novi Vichy serum uz koji niti jedna od 5 omraženih pojava kod zrele kože nema nikakve šanse

  • Vichy je predstavio nove inovativne proizvode za kožu namijenjene ženama u svim fazama menopauze
  • Neovadiol MENO 5 BI-serum uspješno se bori protiv pet glavnih izazova kože lica s kojima se susreću žene u menopauzi - bora, ovješenosti, staračkih pjega, suhoće te gubitka sjaja kože
  • Osim što su predstavili ove novitete, u Vichyju su kreirali i Facebook grupu 'Nema pauze u menopauzi' kao mjesto koje potiče otvoreni razgovor o menopauzi, dijeljenje iskustava i pružanje stručnih savjeta

Vichy se oduvijek ponosio svojim inovativnim pristupom i novitetima koji ciljano djeluju na određene probleme i stanja kože, a najnovije dostignuće brenda nastalo u suradnji s dermatolozima je serum koji djeluje na promjene kože u fazi menopauze, kada se koža žene suočava s brojnim promjenama uzrokovanim hormonalnim varijacijama. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Svake godine kroz menopauzu prođe 25 milijuna žena, a do 2025. u svijetu će biti 1,2 milijarde žena u postmenopauzi. Ovaj prirodan proces u prosjeku počinje u 51. godini ženinog života, iako ima žena kod kojih se menopauza može javiti značajno ranije, a kako bi sve žene mogle otvoreno govoriti o problemima s kojima se susreću u ovom izazovnom razdoblju života, u Vichyju su kreirali i Facebook grupu Nema pauze u menopauzi kao sigurno mjesto koje za cilj ima poticanje otvorenog dijaloga, dijeljenje iskustava i pružanje stručnih savjeta.

Možda vas zanima Zašto je važno znati kad će nastupiti menopauza govori liječnica, a 5 žena podijelilo je svoja iskustva Rubrika Life&style Life&style

Iako je menopauza jedna od tema o kojima mnoge žene ne vole razgovarati, budući ona danas, kad nam se životni vijek produljio, predstavlja jednu trećinu naših života, itekako je potrebno o njoj razgovarati što češće. Uz menopauzu se nerijetko vezuju određene negativne pojave, no izgradnja zdravih životnih navika može nam pomoći da se s njom lakše nosimo, a jedan od načina prilagodbe menopauzi svakako je i adekvatna njega kože. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S namjerom da potakne žene da svoje godine nose ponosno, da o svojim problemima otvoreno razgovaraju te da se u svojoj koži osjećaju sigurno, Vichy je nakon dva desetljeća praćenja ove važne faze u životu žena predstavio i inovativni proizvod namijenjen upravo ženama u menopauzi, ali i razvio cjelovite dermokozmetičke tretmane koji reagiraju na promjene kože uzrokovane hormonalnim varijacijama u svakoj fazi menopauze.

Žene bi trebale imati plaćeni dopust za menopauzu Možda vas zanima Hoćemo li nakon rodiljnog dobiti pravo i na dopust za menopauzu? Neke tvrtke ga već daju Rubrika Life&style Life&style

Neovadiol MENO 5 BI-serum za kožu u peri i postmenopauzi uspješno se bori protiv pet glavnih izazova kože lica s kojima se susreću žene u menopauzi - bora, ovješenosti, staračkih pjega, suhoće te gubitka sjaja kože, a ova nježna i mirisna dvofazna tekstura sastoji se od vodene faze koju čine optimalno koncentrirani dermokozmetički aktivni sastojci poput Proxylanea, ekstrakta sjemena sene, vitamina B3-Cg, glikolne kiseline i Vichy vulkanske vode, te uljne faze obogaćene vitaminom E i Omega 6-9 masnim kiselinama za ugodu i mekoću kože nakon nanošenja.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Kako bi njega kože u menopauzi bila upotpunjena, Vichy nakon nanošenja nekoliko kapi Neovadiol MENO 5 BI-seruma preporuča i nanošenje nove Neovadiol njege za područje oko očiju i usana s boljom i unaprijeđenom formulom te Neovadiol dnevnu njegu za kraj.

Photo: Vichy

Komentari 0