Life&style

Novi cruffin od jagode i bijele čokolade stigao je u Koricu - sline nam već cure!

Sudeći prema temperaturama, ljeto nam je već stiglo, a postoji li bolji način za slavlje od nove slastice? Korica, poznata po svojim inovativnim i jedinstvenim slasticama, uvela je preslatki dodatak svojoj ponudi - cruffin od jagode i bijele čokolade. Ova kreacija spaja delikatne okuse jagoda i bijele čokolade u veličanstvenu fuziju koja će rasplesati tvoje okusne pupoljke.

 | Autor: Instagram @korica.hr Instagram @korica.hr Foto: Instagram @korica.hr

Savršena poslastica za vruće ljetne dane

Ovaj cruffin je prava ljetna poslastica. Jagode savršeno uravnotežuju slatkoću bijele čokolade, stvarajući osvježavajući profil okusa koji je savršen za vruće ljetne dane. Zamisli sebe kako sjediš u sunčanom parku, s mirisom svježe pokošene trave u zraku, uživajući u ovom ukusnom desertu - već smo tamo!

 | Autor: Instagram @korica.hr Instagram @korica.hr Foto: Instagram @korica.hr

Možda vas zanima Recept za Kinder Country tortu koja je gotova u samo 15 minuta - jedva čekamo probati! Rubrika Life&style Life&style

Cruffin s jagodama i bijelom čokoladom - prava simfonija okusa!

U srcu cruffina nalazi se pire od jagoda obavijen bijelom čokoladom i ganacheom od jagode, kreirajući slatku kombinaciju koja se topi u ustima. Na vrhu je krema od mascarponea koja dodaje bogatstvo okusa i kremoznost koja savršeno nadopunjava jagode. Na samom kraju, tu je i posip od komadića dehidriranih jagoda za dodatnu teksturu i okus. Svaki zalogaj je divna mješavina sastojaka koji zajedno stvaraju savršenu harmoniju.

 | Autor: Instagram @korica.hr Instagram @korica.hr Foto: Instagram @korica.hr

Cruffin od jagode i bijele čokolade slavlje je ljetnih okusa. Njegova mješavina slatkoće, svježine, hrskavosti i kreme, čine ga poslasticom koja će oduševiti svako nepce. Pa, zašto se oduprijeti iskušenju? Zaputi se na jednu od nekoliko lokacija gdje možeš naći Koricu i uživaj u ovoj finoj slastici. Sve detalje možeš naći na njihovom Instagram profilu.

Možda vas zanima Za ovu prefinu čokoladnu tortu potrebna su samo dva sastojka! Ne čudi što je viralna senzacija! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @korica.hr

Komentari 0