Life&style

Nova slatka oaza u Središću: N'oublie Pâtisserie osvaja poput najšarmantnijih pariških slastičarnica

  • N'oublie Pâtisserie već je par godina jedno od vodećih slastičarskih imena naše metropole
  • Sve koje su oduševile njihove slastice razveselit će vijest da su napokon otvorili vrata svoje prve slastičarnice
  • Predivno uređen prostor smješten je u zagrebačkom Središću, a jednako šarmira kako ugodnim i toplim ambijentom, tako i svim ukusnim zalogajima smještenima u vitrini

O slastičarnici N'oublie Pâtisserie pisali smo više puta, oduševljeni ponudom njihovih slastica, kako onih u redovnoj ponudi, tako i onih koje redovito osmišljavaju ususret blagdanima. Oni sami kažu da će svojim slasticama usrećiti sve zaljubljenike u slatko i domaće, a sigurni smo da će baš sve sladokusce usrećiti vijest i da su napokon otvorili vrata svoje prve slastičarnice.

Možda vas zanima Kolači slastičarnice Dolcinotti oduzimaju dah, no ne tako kao plemenita priča zbog koje je otvorena Rubrika Life&style Life&style

Prostor obojan kombinacijom pastelnih i vibrantnih nijansi tirkiza i upotpunjen drvenim namještajem, masivnim ogledalima i detaljima  te ukrašen štukaturama neodoljivo podsjeća na estetiku šarmantnih pariških slastičarnica i bistroa, zavodeći posjetitelje ugodnim ambijentom prepunim prirodnog svjetla i opuštajućom toplinom, ali i mirisima koji prožimaju zrak.

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

Na kušanje mami sve što se u njihovoj ponudi nalazi: Pistacio torta, Snickers, Babuška, Coffee house, Brownies, Frangipane od maline, Cheesecake i Cookiesi od orašida, a sve one koji su više od slanih nego slatkih zalogaja, oduševit će bezglutenski sendviči s lososom,  klipići sa sirom (i šunkom), Vege kroasani te Lorraine, Feta i Butternut quichevi. Brojni pratitelji na njihovim društvenim mrežama su, malo je reći oduševljeni. 

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie  | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

Za vegane su tu još i sirovi kolači od borovnice i sirova torta od avokada i limete. Pripremaju i svježe cijeđene sokove od voća i povrća koje je trenutno raspoloživo. A svakako je čaj jedan divan ritual kojeg svaki ljubitelj ispijanja čaja treba doći probati. Nude čajeve koji su iz ekološke proizvodnje isključivo hrvatske proizvodnje.

 | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie  | Autor: N'oublie patisserie N'oublie patisserie

Na web shopu slastičarnice kolače je moguće naručiti za preuzimanje u slastičarnici Središće. Tijekom lijepog vremena u ponudi će biti i sladoled.

Možda vas zanima U Milni na Braču pronašli smo slastičarnicu s najfinijim slasticama i najljepšim pogledom Rubrika Life&style Life&style

Teško je reći je li šarmantniji preslatko uređeni prostor ili pak vitrina koja skriva raskošnu ponudu najfinijih slastica (i slanih zalogaja) kojima je nemoguće odoljeti, no jedno je sigurno - smještena u Ulici Brune Bušića 16 u zagrebačkom Središću, ova će slastičarska oaza oduševiti sve koji se u njoj nađu.

 

Photo: N'oublie patisserie

Komentari 0