Life&style

Nitko ne može vjerovati koliko ova majka trojice sinova ima godina. Koliko bi joj ti dala?

  • Influencerica Valeria Lipovetsky nerijetko izazove nevjerice kada otkrije svoju stvarnu dob
  • Ovu majku trojice sinova narijetko zamijene za tinejdžericu premda joj je zapravo 30 godina
  • Valerija smatra kako svoj mladenački izgled duguje pravilnoj njezi lica i suhom četkanju tijela

Malo tko bi na prvi pogled pogodio točnu dob bivše manekenke i influencerice Valerije Lipovetsky. Naime ovu 30-godišnjakinju zbog njezinog mladolikog izgleda često zamijene za tinejdžericu. Ruskinja koja trenutačno živi u Kanadi majka je i trojice sinova od kojih je najstarijem sedam godina, srednjem pet, a najmlađem dvije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂

Objavu dijeli Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Možda vas zanima Možeš li vjerovati koliko ova nekad slavna manekenka ima godina? Rubrika Stars Stars

U posljednje vrijeme Valerija se premetnula  i u pravu TikTok zvijezdu, a upravo je ondje svojim pratiteljima priznala kako nerijetko dobiva komentare da ne izgleda dovoljno staro da ima troje djece. Također, otkrila je kako ju neupućene osobe često misle da im je sestra, a ne majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My treasures 💙💙💙

Objavu dijeli Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Valeria, koja na YouTubeu ima 1,5 milijuna pretplatnika, često putem videa pruža uvid u svoj obiteljski život sa suprugom Garyjem i trojicom sinova. Među komentarima nerijetko se nađu oni koji su osupnuti njezinom stvarnom dobi.

"Ozbiljno, postoji li uopće neko ljudsko biće koje na prvu nije pomislilo da si im sestra", "Iskreno, kad sam saznala da imaš troje djece nisam mogla vjerovati! Izgledaš tako mlado ...", "Pitao sam sestru koliko misli da imaš godina, a ona je rekla 14", samo su neki od komentara koje se mogu pronaći ispod njezinih videa.

Možda vas zanima Zbilja, koliko ove žene imaju godina? Otkrile su čemu duguju svoj svježinu Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lunch break 😌

Objavu dijeli Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Svoju mladolikost ne duguje samo dobrim genima već i svakodnevnoj brzi, kako o svom zdravlju tako i svom izgledu. U objavama na društvenim mrežama priznala je kako joj u održavanju mladenačkog sjaja pomažu svakodnevni ples, ritual u kojem se 20 sekunda umiva ledenom vodom te dobra rutina njege kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quote of the week: “The fears we don’t face become our limits.”

Objavu dijeli Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

Možda vas zanima Želiš prodati odjeću koju ne nosiš? Onda trebaš znati ovo Rubrika Moda Moda

Pritom kao posebno važan proizvod navodi retinol, oblik vitamina A koji se koristi u kremama protiv starenja. Suho četkanje tijela, koje ljušti odumrle stanice kože, povećava cirkulaciju, pomaže probavu i uklanja celulit još je jedan trik u koji se Valeria kune i smatra ga zaslužnima za održavanje svog mladenačkog izgleda.

Photo: Instagam

Komentari 0