Life&style
Albina će pjesmom Tick-Tock pokušati izboriti finale Eurosonga 2021.

Nakon dugo vremena s uzbuđenjem čekamo večerašnju Euroviziju: Sretno, Albina! Zaslužuješ finale!

  • U areni "Ahoy" u Rotterdamu večeras se održava prva polufinalna večer ovogodišnjeg Eurosonga s početkom u 21 sat
  • Gledat ćemo i našu predstavnicu Albinu koja će sa svojom pjesmom Tick-Tock nastupiti pod rednim brojem 10
  • Naša predstavnica kaže kako nema straha, a naša delegacija je oduševljena i generalnom probom na osnovu koje žiri daje svoje glasove 

‘Tick-tock, vrijeme curi…' i zapravo nas dijeli tek sitno do nastupa naše predstavnice Albine na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu čija prva polufinalna večer započinje večeras u 21 sat. Prijenos ovog glazbenog spektakla moći ćemo gledati na Prvom programu  HRT-a, a vjerujemo kako će mnogi s nestrpljenjem iščekivati izvedbu pjesme Tick-Tock kojom će se mlada Splićanka publici diljem svijeta predstaviti pod rednim brojem 10. 

Albina Grčić Možda vas zanima Albina kotira sve bolje prema kladionicama i mišljenju fanova, a na današnjoj probi će otkriti sve Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Opuštena i dobro raspoložena Albina koje je mnoge osvojila svojom simpatičnošću i izvrsnim poznavanjem engleskog jezika, u Rotterdamu je dala je sve od sebe. U tjedan dana odradila je dvije probe, a u nedjelju je zabljesnula na generalnoj probi koju su članovi naše eurovizijske delegacije opisali najboljim nastupom ikad. 

‘’Bilo je brutalno dobro! Razbila je!’’, javili su za Jutarnji list.

Albinin prvi nastup na probi za Eurosong podijelio fanove, je li tebi ovaj outfit - glam ili blam?

Nedjeljni nastup pratio je i žiri zemalja natjecateljica koji je upravo na osnovu ove probe dao svoje glasove kojima će se u utorak pribrojiti i glasovi publike. 

Kladionice za Albinu predviđaju finale

Albinin boravak u Rotterdamu, izjave, intervju, tirkizni tepih utjecali su i na Albininim plasman na kladionicama na kojima se 22-godišnjoj Splićanki prognozira sedma pozicija u prvom polufinalu dok joj u finalnoj večeri predviđaju 17. mjesto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eurosong.hr (@eurosong.hr)

No, na Albinu ne utječu pretjerano prognoze i kaže kako je zapravo nije baš ničega posebno strah

‘’ U prijašnjim tjednima sam se malo brinula o zdravlju članova tima, da se tko ne zarazi, nisam mogla zamisliti da neki član tima ne putuje sa mnom. A sad svi smo tu, čuvamo se, radimo, nema strahova, ali smo uzbuđeni’’, izjavila je Albina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eurosong.hr (@eurosong.hr)

Nastup drugačiji od onoga u Opatiji

Nastup koji je usavršen do posljednjeg detalja, razlikovat će se od onoga kojeg smo vidjeli u Opatiji na Dori, a to se posebno donosi na kreaciju koju su za veliki nastup osmisli Juraj Zigman i Stefan Orlić

''U želji da nadogradimo nastup s Dore, željeli smo ići nekoliko stepenica naprijed i angažirali smo Marvina i Dena, koji su osmislili kompletan Albinin vizualni nastup. Sama forma kostima je kompleksna i kostim se sastoji iz tri dijela, koji čine cjelinu - ženstvenu, sofisticiranu i scensku. I ne brinite se, Albina nam je odjevena od glave do pete i sve što smo napravili je s mjerom i ukusom'' rekao je stilist Stefan, prenosi 24sata. 

Podrška Albini dolazi sa svih strana

Da će sve biti dobro, nadaju se i Albinini bližnji, koji joj daju bezrezervnu podršku. 

Tko je Albina Grčić, mlada Splićanka koja je osvojila srca hrvatske publike na Dori

‘’Ma preponosan sam na svoju kćer. Bila je prekrasna, sve nas je učinila ponosnima. Oduševila me izjavama koje su izlazile iz tog mladog bića. Ne mogu vam opisati koliko je divno bilo čuti da je ona pobijedila, a onda i njezine izjave, iz kojih proizlazi njezina veličina’’ rekao je Albinin otac za 24sata u veljači. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Obiteljska prijateljica, pjevačica i predstavnica Hravtske na Eurosngu 1999. Doris Dragović (60), smatra kako Albina sasvim vlada scenom.

‘’Ja sam 50 godina na sceni, znam kad kažem da je ona odlična na pozornici. Super je, pobijedila ili ne pobijedila, čeka je uspjeh’’, prenijela je Doris Dragović svoje dojmove Albininom ocu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Od 16 natjecatelja njih 10 iz prve polufinalne večeri prolazi u veliko finale Eurosonga koje će se održati u subotu u nizozemskoj Ahoy Areni. Večeras ćemo doznati je li među njima i Albina s pjesmom Tick-Tock, držimo palčeve!

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0