Stars
Albina Grčić

Albinin prvi nastup na probi za Eurosong podijelio fanove, je li tebi ovaj outfit - glam ili blam?

  • Albina Grčić dala nam je uvid kako će gledati njezin nastup na Eurosongu u Rotterdamu
  • Na polufinalnoj večeri 18. svibnja, 22-godišnja pjevačica na pozornicu će izaći u šljokičastom kostimu Juraja Zigmana
  • Pridružit će joj se i plesači u odgovarajućem outfitu, a mnogi korisnici društvenih mreža već su dali svoju ocjenu

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Albina Grčić nalazi se u Rotterdamu gdje je već uspješno odradila prvi probu na glavnoj pozornici uoči svog nastupa na prvoj polufinalnoj večeri 18. svibnja. Mnogi su s nestrpljenjem iščekivali u kakvom će to outfitu Albina izvesti pjesmu ‘TikTok’ i koliko će se uopće njezin nastup razlikovati od onog pobjedničkog na ovogodišnjoj Dori.

Možda vas zanima Tko je Albina Grčić, mlada Splićanka koja je osvojila srca hrvatske publike na Dori Rubrika Stars Stars

Izgleda kako su fanovi sada i dobili uvid u nastup u drugom po veličini nizozemskom gradu i to zahvaljujući kratkom videu iz produkcije Eurosonga. Albina je na pozornici zablistala u srebrnom šljokičastom izazovnom kostimu s ružičastim detaljima, a stylingom su joj odgovarali i njezini plesači koje smo mogle vidjeti na nastupu na Dori.

Kostime potpisuje naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman na čijem su popisu klijenata i celebovi poput Nicki Minaj, Rita Ora, Cristina Aguilera i Cardi B.

Komentari na Albinin outfit nisu izostali. Pohvale su pljuštale sa svih strana. 

Albina predstavila spot za pjesmu Tick-Tock, fanovi oduševljeni ali su primijetili jednu razliku

''Styling je predivan, jedva čekam vidjeti cijeli nastup'', ''Hrvatska će biti u TOP 10'', ''Wow, ravno do finala'', ''Predivna'', Kraljica’’, samo su neki od pozitivnih komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

Ipak, bilo je i onih kojima se nije svidjelo viđeno

''Mislim da ovo nije dovoljno za prolazak u finale'', ''S ovim outfitom pjesma djeluje još više djetinjasto'', ''Loša odluka'', ''Make up je odličan za razliku od kostima'',  neki su od komentara. 

Vjerujemo kako se ovog trenutka 22-godišnja pjevačica neće osvrtati na komentare korisnika društvenih mreža kako je dala sve od sebe da nastup bude spektakularan. Albina je ranije domaćim medijima izjavila kako je tim pokrio svaki djelić nastupa i  sve moguće situacije koje bi ih mogle u Rotterdamu dočekati.

Dodjela Večernjakove ruže: Doris šokirala dubokim prorezom, a Albina zasjala u elegantnoj haljini

Sudeći prema reakciji novinara koji su Albinin probni nastup nagradili gromoglasnim pljeskom, nastup Hrvatske na Eurosongu u svakom slučaju neće proći nezapaženo.

Kako se tebi sviđa Albinin outfit?

Photo: Eurovision

Komentari 0