Life&style

Albina predstavila spot za pjesmu Tick-Tock, fanovi oduševljeni ali su primijetili jednu razliku

  • Spot za pjesmu Tick-Tock kojom će nas Albina Grčić predstavljati na Eurosongu ugledao je svjetlo dana
  • Videospot se dijeli društvenim mrežama gdje se nižu i brojni komentari i to mahom pozitivni  
  • Mnogi misle kako se radi  o ‘svjetskom uratku’, ali primijetili su da je pjesma, za razliku od izvedbe na Dori, u cijelosti otpjevana na engleskom jeziku

Nakon što je jučer premijerno prikazan u središnjem HRT-ovom Dnevniku , videospot za pjesmu Tick-Tock kojom će nas Splićanka Albina Grčić predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu, danas je izašao na You Tube platformi. 

Možda vas zanima Tko je Albina Grčić, mlada Splićanka koja je osvojila srca hrvatske publike na Dori Rubrika Stars Stars

Isječke videa na svome Instagramu objavila je i Albina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

'Već sam rekla koliko mi ova pjesma znači, a sada napokon imam priliku svoju poruku podijeliti i kroz video. Odrastanje je izazovno, no nitko se ne bi trebao bojati ostati vjeran samom sebi; svatko se može izdići iznad svih svojih nesigurnosti i postati što želi. Važno je da se držimo svog puta i pronađemo utjehu u ljubavi, snovima i strasti, u stvarima koje su jednostavne i čiste. Sandra Mihaljević hvala ti na tvojoj predanosti, ljubavi i napornom radu.'’, napisala je Albina netom nakon premijernog prikazivanja videa.  

Poznate dame u raskošnom izdanju: Evo tko je sve oduševio na crvenom tepihu Dore!

Sandra Mihaljević, supruga skladatelja, aranžera i glazbenog producenta Branimira Mihaljevića, koji je i napisao pjesmu, zaslužna je za ideju i u režiju videospota. 

Odlični komentari

Na profilu 22-godišnje Splićanke baš kao i na drugim društvenim mrežama i platformama nanizali su komentari o spotu za pjesmu Tick-Tock. Mnogi su istaknuli kako videospot izgleda svjetski te su izrazili nadu u odličan plasman na Eurosongu koji će se održati u svibnju. 

’Isuse koji spot, Amerika’’ komentirao je Albinin kolega Dino Jelušić. ‘’Super izgleda’’, ‘’Predobrooo’, ‘’Ova djevojka će donijeti Eurosong u Hrvatsku’’, '’Ovo je wow, svjetski'', samo su neki od komentara. 

Nakon što je protiv sebe okrenula gotovo cijelu Hrvatsku, Nina Kraljić nestala je s društvenih mreža

Jedna Albinina pratiteljica na Instagramu primijetila je kako je u spotu pjesma u cijelosti otpjevana na engleskom jeziku dok smo na Dori mogli čuti kako je dio pjesme otpjevan na hrvatskom jeziku. 

‘’Izbacili dio na hrvatskom? Šteta. Čak i stranci su najviše otkidali na taj dio’’, napomenula je. No, ubrzo joj je odgovorila Albina. ‘’Bit će to’’, kratko se nadovezala pjevačica. 

Kako se tebi sviđa spot za pjesmu Tick-Tock?

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0