Stars

Poznate dame u raskošnom izdanju: Evo tko je sve oduševio na crvenom tepihu Dore!

  • Ovogodišnja Dora bit će zanimljiva zbog mnogih detalja, ponajprije zbog održavanja u vrijeme svjetske epidemije
  • Publike u dvorani neće biti zbog epidemioloških mjera, a svi će telefonski moći glasati za svog favorita
  • Beta Sudar, Ella Orešković, Mia Negovetić i Albina Grčić privukle su najviše pažnje na crvenom tepihu

Ovogodišnja Dora dolazi u nešto drugačijem stilu, a ipak nimalo ne razočarava. Naime, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije odvija se večeras u Opatiji s početkom u 20:10 sati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a voditeljsku palicu preuzeti će čak četiri poznate dame - Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić. 

Urednica Dore Uršula Tolj kazala je kako su se ove godine odlučili osloniti na ženske voditeljske snage - jer će ova Dora po mnogočemu, zbog epidemioloških uvjeta, biti posebna, pa neka se pamti i po ženama.

Možda vas zanima Doris vs. gledatelji: voditeljica je ovoga puta za svoj modni odabir dobila niz pohvala Rubrika Stars Stars

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

No, voditeljice zasigurno nisu jedine žene koje plijene pažnju. Noć uoči Dore svi natjecatelji došli su na probu u raskošnim izdanjima, a dok je Doris Pinčić mamila poglede u haljini sa dubokim prorezom, Mia Negovetović bila je gotovo neprepoznatljiva, no i dalje smjelo vjerna svom šarmantnom i nježnom looku.

Možda vas zanima Nećeš je prepoznati! Mia Negovetić promijenila je frizuru, nabacila izazovnu šminku - više nije djevojčica Rubrika Stars Stars

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Ella Orešković, jedna od favorita za pobjedu, ali i upečatljiva u modnom smislu, prošetala je crvenim tepihom te zavodljivo pokazala figuru i gola leđa.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Muški dio nas također nije razočarao. Tako je mnoge iznenadio stajling Tonyja Cetinskog i Kristiana Rahimovskog. Bili su kao jin i jang; Tony u bijelom, a Kiki u crnom. 

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Jedna od kandidatkinja ovogodišnje Dore je i kći Siniše Vuce, Brigita. Talentirana mlada pjevača ušla je u glazbene vode stopama svoga oca, a na crvenom tepihu ostavila je dosta dobar dojam.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Albina Grčić mlada nada Voicea kojoj je Doris Dragović vatrena navijačica pokazala je svoju originalnost i autentičnost pomalo ekstravagantnim modnim odabirom.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Beta Sudar definitivno je privukla pozornost i zaintrigirala javnost, pojavivši se u haljini koja je neke malo starije podsjetila na Kasandru u najboljim danima.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Pjevači su uglavnom bili vjerni klasici, pa su na crvenom tepihu, dok su njime kročila gospoda, prevladavala crna odijela. Tako je i Bojan Jambrošić s Ashley Colburn prošetao gospodski.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Nina Kraljić, koja je po mnogima jedna od favorita za plasman na Euroviziju, istaknula je svoju originalnost i jedinstvenost i modnim odabirom.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Možda vas zanima Make up kakav se ne viđa često! Nina Kraljić izgleda potpuno drugačije od vremena kad nas je predstavljala na Eurosongu Rubrika Stars Stars

Kako stoje stvari u prognozama za pobjedu? Među favoritima se ističe Ella Orešković, kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića. "Pjesma "Come this way" podsjeća na Rihannu, dok se refren pretvara u synth-pop hit iz 80-ih". Nadalje, Splićanka Albina Grčić koja ti je zasigurno ostala u sjećanju iz prošlogodišnjeg the Voicea, ovaj put će pokušati kupiti publiku taktovima pjesme "Tick-Tock" koji neopisivo podsjećaju na Dua Lipu. Simpatična Mia Negovetović svojim anđeoskim licem i božanskim glasom uvijek osvoji hrvatsku publiku, no može li ujedno šarmirati i onu eurovizijsku ćemo tek saznati. "She's Like a Dream" je pjesma s kojom nastupa ove godine, a prativši svjetske trendove, vidljiv je utjecaj hitova Spice Girls. Nina Kraljić je prema kladionicama glavni favorit s pjesmom "River", no hoće li je izvedba pjesme plasirati u vrh te ujedno donijeti i ulaznicu za Nizozemsku vidjet ćemo večeras.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Komentari 0