Stars

Make up kakav se ne viđa često! Nina Kraljić izgleda potpuno drugačije od vremena kad nas je predstavljala na Eurosongu

  • Pjevačica Nina Kraljić plijenila je pažnju neobičnim stajlingom kojeg je predstavila na sinoćnoj dodjeli glazbenih nagrada Music Top.hr
  • Crno-bijelu odjevnu kombinaciju upotpunila je upečatljivom šminkom koju je popratio raskošan nakit
  • Nakon kraće pauze, pjevačica je početkom godine predstavila novu pjesmu nastalu u suradnji s kolegom Marinom Jurićem-Čivrom

Nina Kraljić, pobjednica prve sezone glazbenog natjecanja "Voice", pojavila se sinoć na dodjeli glazbene nagrade Music Top.hr Awards održanoj u zagrebačkoj Esplanadi. Osim po osebujnom glasu, pjevačica je poznata i po eklektičnom odjevnom stilu pa je tako i sinoć plijenila poglede odabranom modnom kombinacijom. Dok se većina ostalih gošći odlučila na glamurozna izdanja, Nina je u skladu sa svojim modnim izričajem odjenula sjajne crne lakirane traperice i voluminozni geometrijski top uz koji je kombinirala čizme na vezanje.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Za koju bi se ti odlučila? Ovo su 4 frizure koje će zavladati 2020. godine! Rubrika Beauty Beauty

Upečatljiva šminka

Ipak, najviše pažnje plijenio je njezin upečatljiv make up koji nas je uvelike podsjetio na drevni Egipat i Kleopatru. Pjevačica je pored vanjskih kutova očiju iscrtala crno-bijele linije, a simetriju lica dodatno je istaknula isprekinutom linijom koja je sezala od brade do čela.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Upečatljivu šminku pratio je i raskošan nakit, odnosno tijara, naušnice koje se protežu s jednog kraja uha do drugog i bogata ogrlica s crnim kamenom. Odabrani nakit pridonio je kreiranju mističnog izgleda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@civromusic

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

Promijena frizure

Ninu Kraljić upoznali smo kao plavušu kratke kose, a tijekom četverogodišnje karijere više puta mijenjala je frizuru. Posljednjih mjeseci odlučila se na crni opušteni bob s kratkim šiškama. Promjenu izgleda pratile su i promjene u karijeri pa je tako nakon kraće pauze pjevačica početkom godine s kolegom iz showa Marinom Jurićem-Čivrom izdala novu pjesmu "Zima" s kojom  je duo nastupao na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala.

 | Autor: miss7 miss7

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0