Moda 07. veljače 2020.

Franka i Severina sinoć su nosile modele s mašnama, ali na sasvim različit način - koji ti je styling zanimljiviji?

Luka Stanzl/Pixsell.
  • Sinoć je otvorena dodjela nagrada 'Top.HR Music Awards'
  • Prisustvovale su brojne zvijezde naše glazbene industrije
  • Franka Batelić, mlada mama koja je početkom siječnja rodila sina Viktora, na sinoćnjem događanju je doslovno zablistala

 

Hrvatska diskografska udruga i RTL sinoć su otvorili dodjelu 'Top.HR Music Awards', glazbene nagrade u raznim kategorijama, a na događanju su zablistale mnoge zvijezde domaće glazbene industrije. Svoje veselje nije krila Franka Batelić, nominirana u kategoriji najboljeg ženskog izvođača godine. 

”Ženski izvođač godine”!!!!! Hej!!!! Somebody pinch me! Zahvaljujući vama moje su pjesme bile najslušanije od svih ženskih pjevačica. ❤️ Rasprsnut ću se od sreće. Cijeloj mojoj fantastičnoj ekipi - VOLIM VAS. A VAMA ljudi tisuću puta HVALA što volite i slušate moje pjesme. Dalje idemo još jači - puni elana, pozitive i nove inspiracije", napisala je pjevačica na svom Instagramu. 

 

 

Franka je za glazbeni nastup odabrala svjetlucavi blejzer s velikom mašnom i puf rukavima, crne klasične hlače i salonke te je uz zalizanu punđu nosila velike viseće naušnice. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Mašna je kao detalj dominirala i stylingom Severine Kojić koja je nominirana za svoju turneju 'Magic Tour' i koja je za sinoćnji događaj odabrala večernju nježno roza haljinu s golim ramenom i satenskom crnom mašnom oko struka.  

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

anketa | Autor: miss7 miss7

Na sinoćnjem događaju pojavile su se i mnoge druge zvijezde naše estradne scene poput Nine Badrić, koja je, baš kao i voditeljica događaja, Ana Radišić, odabrala crvenu haljinu, a dodjela će se prikazivati sutra (u subotu) na programu RTL-a.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA

 

 

Komentari 0