Life&style
Albina Grčić

Albina kotira sve bolje prema kladionicama i mišljenju fanova, a na današnjoj probi će otkriti sve

  • Albina nakon prve probe na eurovizijskoj pozornici u Rotterdamu raste na kladionicama, a hvale je eurovizijski fanovi i stručnjaci
  • Ako je suditi po kladionicama Hrvatska se može nadati prolasku u finale, prvi put nakon dugo vremena
  • Danas na probu u Rotterdamu Albina izlazi s novom frizurom i kompletnim make-upom

Bliži se Eurosong, a ako je suditi prema prvoj probi, hrvatska ekipa predvođena Albinom Grčić sve je bliže ulasku u finale s pjesmom "Tik -Tock". I to ne samo prema simpatijama fanova, već i po prognozama brojnih kladionica. Naime, talentirana Splićanka skočila je na 18. mjesto, što je dosad njezin najbolji rejting prema prognozama kladionica. 

Ipak, prognoze se mijenjaju iz sata u sat pa je tako za vrijeme pisanja ovog teksta Albina "skliznula" na 20. poziciju. Ipak, znatno su to bolje prognoze od prethodnih, a one početne su joj predviđale čak i skromnu 36. poziciju. Također, Albini daju najbolje šanse od pjesama iz regije, ispred Srbije, Sjeverne Makedonije i Slovenije. 

A pohvale dolaze i od strane brojnih fanova Eurovizije. Mnogi su oduševljeni Albinom nakon što je odradila svoju prvu probu za polufinalni nastup, čak i stručnjaci poput ekipe s Wiwibloggsa smatraju da će Hrvatska ući u finale Eurosonga. No, premda je 22-godišnja Splićanka s pjesmom "Tick-Tock" u Zigmanovu kostimu briljirala već na prvoj probi, koja je među fanovima Eurosonga najgledanija, a više pregleda od nas imaju samo Rusija i Cipar, tek na današnjoj probi Albina Grčić otkrit će sve svoje glavne adute kojima namjerava pokoriti Eurosong i pomesti konkurenciju.

Albina Grčić Možda vas zanima Albinin prvi nastup na probi za Eurosong podijelio fanove, je li tebi ovaj outfit - glam ili blam? Rubrika Stars Stars

Danas u 14.45 na pozornicu eurovizijske Arene u Rotterdamu izlazi s novom frizurom i kompletnim make-upom, pa ćemo je vidjeti u pravom izdanju, u kakvom bi trebala zabljesnuti u prvom eurovizijskom polufinalu sljedećeg utorka.

No, broj komentara na njezin kostim za eurovizijsku pozornicu - svakodnevno raste. Naime, na prvoj probi uoči Eurosonga Albina je zasjala u blještavom kostimu i izazvala brojne reakcije. Pjevačica se javila za Dnevnik Nove TV iz Rotterdama. "Moram samo reći da je taj kostim napravljen u tri sloja, da sam ja apsolutno prekrivena od glave do pete. Osjećam se ugodno u njemu", rekla je Albina. Poletno, lepršavo, mladenački i seksi! Čini se kako će Albina osim dobrim glasom, kupiti glasove publike za ulazak u finale i odličnim stasom i zavidnom figurom.

Poznati beogradski stilist Stefan Orlić koji je za našu eurovizijsku predstavnicu osmislio scenski kostim u kojem je pobijedila na Dori, a prema njegovim zamislima Juraj Zigman napravio Albinin eurovizijski kostim, kaže: "Scenski kostim, po pravilu, nije udoban. Ali zato pomaže da se napravi magija na sceni, da se poleti onoliko koliko sam izvođač to dopusti. I vjerujte mi da je na kraju jedino važno može li izvođač napraviti tu magiju ili ne, jer je to neopipljivo, nematerijalno i izdvaja ga iz mase", istaknuo je Orlić za Jutarnji list.

"Nismo igrali na to da bude nešto seksi, jednostavno smo igrali na to da ona bude moderna i da u skladu s trendom danas u glazbenoj industriji", otkrio je Juraj Zigman za Novu TV. A kako će u Rotterdamu proći Albina s pjesmom "Tik-Tock", vidjet ćemo za tjedan dana. Želimo joj što manje treme i što bolji plasman!

Photo: Eurovision

Komentari 0