Life&style

Najstariji sin Celine Dion krenuo je njezinim stopama, no mogla bi se iznenaditi kako zvuči. Ili izgleda...

  • Legendarna pjevačica Celine Dion dugo se godina borila s neplodnošću, no danas je ponosna majka trojice sinova
  • Uz desetogodišnje blizance Nelsona i Eddyja ima i starijeg sina René-Charlesa, koji je odlučio krenuti njezinim stopama
  • Dvadesetogodišnjak je započeo graditi vlastitu glazbenu karijeru, a djeluje kao reper pod umjetničkim imenom Big Tip

Kanadska pjevačka diva Celine Dion u braku s glazbenim menadžerom Reneom Angélilom dobila sina René-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona. Njezin suprug preminuo je 2016. godine nakon duge i teške bolesti, a veliku pomoć u nošenju s ovim velikim gubitkom pružio joj je upravo stariji sin, danas 20-godišnji René-Charles.

Možda vas zanima Mnogi su zaprepašteni izgledom usvojenog sina Nicole Kidman i Toma Cruisea, naglo se promijenio Rubrika Stars Stars

Ostvaren san o majčinstvu

Pjevačica je u više navrata javno progovorila o svojoj borbi s neplodnošću te nije ni trenutka skrivala radost kada je 2000. godine napokon zatrudnjela. "Ne možemo sakriti sreću. Nešto tako divno i važno nikako ne smijemo zadržati samo za sebe. Ovaj put nam je uspjelo: ja sam u drugom stanju", napisala je tada 32-godišnja pjevačica u pismu javnosti kojim je potvrdila kako se njezin san o majčinstvu napokon ostvario.

Ipak, sina je cijeloga djetinjstva nastojala ga je zaštititi od interesa medija te mu podariti sretno djetinjstvo daleko od očiju javnosti. S ovom praksom je nastavila i nakon što je mladić postao punoljetan pa su mnogi njezini obožavatelji ostali iznenađeni što je povodom njegovog rođendana, 25. siječnja, odlučila objaviti recentniju zajedničku fotografiju.

"René-Charles, moj sine. Prije dvadeset godina dobila sam privilegiju po prvi puta biti nazvana majkom... moj san se ostvario i ti si zauvijek promijenio naše živote. Teško je vjerovati da su već prošla dva desetljeća. Nosiš boju neba u svojim očima i ista je plava boja i boja naše ljubavi. Idi i prigrli život te zapamti da nikada ne trebaš prestati vjerovati u sebe, jer ja vjerujem u tebe", stoji između ostalo u njezinoj objavi.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Celine Dion u pratnji sina 2016. godine

Možda vas zanima Kći Salme Hayek izrasta u pravu djevojku, no čini se kako je slika i prilika svog oca Rubrika Stars Stars

Krenuo je majčinim stopama

Jedno od njihovih rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti zbilo se u svibnju 2016. godine kada je mladić majku pratio na dodjelu 'Billboard Music Awards'. A baš poput nje i René-Charles se odlučio okušati u glazbenim vodama, no izabrao je znatno drugačiji žanr. Posljednje tri godine djeluje pod umjetničkim imenom Big Tip. I ne, od njega nemoj očekivati pop balade jer on svojih pet minuta slave traži u svijetu hip-hop glazbe.

Možda vas zanima Kći Monice Bellucci osvanula na naslovnici slavnog časopisa, mnogi se nisu mogli suzdržati da je ne usporede s mamom Rubrika Stars Stars

Krajem siječnja predstavio je svoj novi glazbeni projekt 'CasiNo.5', a njegova majka nije krila ponos i uzbuđenje zbog predstavljenih noviteta. Celine u svojoj kolekciji ima pet Grammyja, a ostaje vidjeti hoće li i mlada nada obitelji Angélil na police obiteljskog doma uspjeti pridodati još koji zlatni gramofon.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0