Stars

Kći Monice Bellucci osvanula na naslovnici slavnog časopisa, mnogi se nisu mogli suzdržati da je ne usporede s mamom

  • Jabuka ne pada daleko od stabla, pokazuju nam to sada već odrasla djeca slavnih roditelja
  • Deva Cassel izrasla je u prelijepu 16-godišnjakinju, a već pozira na svojoj drugoj naslovnici magazina Elle
  • Mnogi naravno nisu propustili usporediti tinejdžericu sa svojom mamom Monicom Bellucci koja slovi kao jedna od najljepših žena svijeta 

Nekad su krasile naslovnice najprestižnijih modnih časopisa, a sada tu čast prepuštaju svoj djeci… Nakon što je Heidi Klum sa svojom 16-godišnjom kćerkom Leni ponosno pozirala za naslovnicu njemačkog izdanja Voguea, zadovoljstvo ne skriva i Monica Bellucci čija je kćer, 16-godišnja Deva, osvanula na naslovnici francuskog izdanja Elle magazina. 

Možda vas zanima Veliki povratak: pogledaj kako se nosi najveći modni trend sezone Rubrika Moda Moda

 

Kćeri slavne talijanske glumice i njezinog nekadašnjeg supruga Vincenta Cassela ovo je zapravo druga naslovnica prestižnog časopisa, nakon što je istu krasila prošle godine u listopadu. Za ovo izdanje nosi komade iz nove Pradine kolekcije za proljeće/ljeto 2021. koja je nastala kreativnom suradnjom Muccie Prade i Rafa Simonsa. Pojedini komadi iz kolekcije poput žute dolčevite s karakterističnim rupama, a koja košta 905 funti odnosno gotovo 7.800,00 kuna, već su privukli pozornost mnogih na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE (@ellefr)

Lijepoj Devi u ulozi modela pristizale su uglavnom pohvale. ‘’Savršena Deva’’, ‘’Kako je lijepa’’, ‘’Poput anđela je’’, ‘’Kako je šarmantna i elegantna’’, ‘’Predivna kao i njezina mama’’, pristigle su brojne pohvale.

Možda vas zanima Monica Bellucci otkrila nekoliko tajni zbog kojih izgleda kao da nikada ne stari Rubrika Beauty Beauty

Ipak, bilo je onih koji se nisu mogli suzdržati od usporedbe sa slavnom majkom. ‘’Monica Bellucci je bila jedinstvena, a Deva ne posjeduje tu izvanrednu ljepotu. Mislim da bi ljudi htjeli vidjeti nove lijepe modele koji nemaju bogate i slavne roditelje’’, ‘’Lijepa je, naravno, ali zaslužuje li i modnu naslovnicu?’’, našlo se tek nekoliko komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE (@ellefr)

Za listopadsko izdanje modnog magazina Deva je obukla haljinu branda talijanske modne kuće Dolce & Gabbana čije je dugogodišnje zaštitno lice upravo njezina 56-godišnja slavna mama. 

Dizajnerski dvojac lijepu Devu već je proglasio svojom muzom. Kći slavnih roditelja snimila je i reklamu za parfem ove poznate modne kuće i to na ulicama talijanskog Ravella, dok je na  snimanju kampanje prisustvovala i sama Monica. 

Lijepa Deva već je tada privukla pažnju svojim izgledom. Mnogi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu, a neki su se i usudili prognozirati da je ljepša i od mame

Što ti misliš?

Photo: Shutterstock

Komentari 0