Life&style

Kćer Heidi Klum ima 16 godina i ima prvu Vogue naslovnicu. Neki misle da je i ljepša od mame

  • Kćer Heidi Klum dobila je svoju prvu naslovnicu Voguea na kojoj je pozirala uz slavnu mamu
  • Heidi nije mogla sakriti ponos te je 16-godišnjoj kćerki uputila emotivnu poruku na društvenoj mreži
  • Mnogi su komplementirali lijepoj mami i kćerki, a bilo je i onih koji Leni smatraju ljepšom

Heidi Klum blistala je od ponosa dok je sa svojom 16-godišnjom kćerkom Leni udružila snage i pozirala za naslovnicu njemačkog izdanja Voguea. Za Leni je ovo značajan korak u karijeri modelinga, a na svojoj prvoj naslovnici popularnog modnog časopisa obukla je jarko ružičaste hlače i kraljevsko plavi sako kako bi komplementirala jarkoj kombinaciji boja svoje mame. 

Možda vas zanima Svi komentiraju haljinu Heidi Klum, izgleda da se modno nepogrešiva ljepotica malo 'poskliznula' Rubrika Stars Stars

Uz fotografiju naslovnice na kojoj je utisnula poljubac svojoj kćerki, 47 -godišnja Heidi napisala je dirljivi posvetu 'samopouzdanoj mladoj ženi'. 

''Ponosna sam na tebe i ne samo zato što si odabrala ovaj put. Znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja'', obratila se Heidi svojoj kćerki preko na društvene mreže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Slavni supermodel navela je kako nije uvijek lako biti njezina kćer. ''Nikad nisi imala priliku na 'normalno' odrastanje. Ali što je to normalno? Odrastanje uz tri oca vjerojatno se ne ubraja'', iskrena je Heidi. 

Lenin otac je talijanski poduzetnik Flavio Briatore, a poslije je djevojčicu usvojio pjevač Seal za kojeg se Hedi udala 2005. godine. Međutim, rastava njihovog braka finalizirana 2014., a Heidi se prošle godine udala za 17-godina mlađeg gitaristu grupe Tokio Hotel, Toma Kaulitza

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

No, supermodel je ponosno istaknula kako njezina kćerka ima talent iz svega izvući najbolje. ''I rekla bih: ništa od toga ti nije naštetilo – dapače: ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I što je još važnije, stvarano si divna osoba sa srcem na pravom mjestu'', istaknula je Heidi. 

Izrazila je nadu da će Leni ma gdje god se nalazila sa sobom ponijeti ono što joj je Heidi dala u proteklih 16 godina. ''To se odnosi na velike životne odluke, ali i za vrlo male'', dodala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Svojoj kćerki je uputila i još jedan savjet: ''Nikad ne radi nešto što ne želiš i uvijek slušaj svoj instinkt''. 

''Sigurna sam da te očekuje uzbudljivo razdoblje. Vogue je najbolji način da započneš karijeru o kojoj sanjaš. Čak i ako mi je malo teško pustiti te u ovaj svijet, uvijek ću sve napraviti da budeš sretna i da ti snovi ostvare. Ponosna sam što sam tvoja mama'', napisala je Heidi. 

Možda vas zanima Heidi Klum je otkrila što koristi za čišćenje lica, a cijena tog proizvoda je samo 40-ak kuna! Rubrika Beauty Beauty

Mnogi su komplementirali kako je kćerka naslijedila mamin izgled, a bilo je onih koji smatraju da je mlada Leni još ljepša od svoje mame. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Klum (@_leniklum)

Leni je najstarije dijete Heidi Klum. Iz braka sa pjevačem Sealom, supermodel ima još troje djece: Henryja (16) i Johana (13) i Lou (10). Za Toma Kaulitza udala se u kolovozu prošle godine na otoku Capriju i ovaj put odlučila je uzeti muževo prezime

Photo: Instagram@katiechamp18
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ljepša od mame