Beauty

Heidi Klum je otkrila što koristi za čišćenje lica, a cijena tog proizvoda je samo 40-ak kuna!

  • Heidi Klum, jedna od najpoznatijih manekenki i voditeljica njemačkog Top modela otkrila je svoju beauty tajnu
  • Ova 47-godišnjakinja izgleda fantastično, a za savršen ten zaslužan je jedan drogerijski proizvod
  • Naime, otkrila je kako već godinama lice čisti Johnson & Johnson baby šamponom čija je cijena oko 40 kuna

Na gotovo tjednoj bazi se predstavljaju novi preparati koji su zaslužni za sjaj i njegu, ali i mladolikiji izgled kože. Veliki broj poznatih i slavnih imaju svoje beauty tajne među kojima se nalaze i proizvodi koji nisu pristupačni za svaki džep. No, njemački model i voditeljica Heidi Klum nas je iznenadila svojim broj jedan proizvodom za čišćenje lica koji koristi već godinama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

U intervjuu za britansko izdanje magazina Elle, slavna plavuša otkrila je kako za čišćenje lica koristi Johnson & Johnson baby šampon čija je cijena za pola litre otprilike 40 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kada je u pitanju njega lica, ali i tijela, ova 47-godišnjakinja voli prirodne proizvode jer joj je bitno što unosi u tijelo. A upravo se zato odlučila za šampon za bebe s kojim već godinama svakodnevno skida šminku. Jednom prilikom je izjavila da je prije nekoliko godina posjetila doktora zbog ječmenca na oku, a upravo joj je on preporučio ovaj proizvod. Za razliku od drugih proizvoda, ovaj šampon nije agresivan te uspješno skida mnogo šminke i umjetne trepavice s kojima doma dolazi ova slavna ljepotica, a sve to radi bez iritacije. 

Možda vas zanima Djevojčica sa slike izrasla je u jednu od najljepših žena svijeta, a mi znamo njezine beauty tajne Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram

Komentari 0