Life&style
"Zločesta svekrva je dovela bivšu suprugu svog sina na naše vjenčanje i rekla da je to njeno pravo jer je platila dan"

Na sinovo vjenčanje dovela je kao pratnju njegovu bivšu suprugu: "Imam pravo na to jer sam sve platila"

  • Mlada nije mogla sakriti svoj bijes, nakon što se svekrva pojavila na njezinom vjenčanju sa suprugovom bivšom ženom kao svojom "pratnjom"
  • Na Redditu je žena objasnila da je mama njenog novog muža vjerovala da je to "njeno pravo" jer je platila vjenčanje
  • Kako bi ti postupila da ti se dogodi jednaka stvar?

Nevjesta je tinjala od ljutnje nakon što je svekrva stigla na vjenčanje s vrlo kontroverznom i nimalo poželjnom pratnjom. Povjerila se na Redditu: "Upoznala sam svog supruga četiri godine nakon što se razveo od žene koju svi u obitelji nazivaju "ljubav njegova života." Mladenka kaže da joj nije smetalo što misli njegova obitelj jer ju je suprug uvjeravao da mu bivša supruga Mindy nije bila ljubav života, već da je toksična i da je rastava bila najbolje rješenje za oboje.

Svekrva prekinula vjenčanje, nisu joj se svidjele mladenkine zavjetne riječi o njenom sinu

U početku se novoj sinovoj partnerici bilo teško povezati sa svekrvom, no povezale su se dok su tugovale zbog tastove smrti. Obiteljski odnosi su postali još bolji nakon što je par dočekao svoje prvo dijete. Nadali su se i vjenčanju, ali različite prepreke su im stale na put. "Kad je počela pandemija, financije su nam postale ograničene, a nakon što smo dobili dijete, suprug i ja smo odlučili dati prioritet njegovim potrebama", nastavila je žena. "Iskoristili smo ono što je mužu ostavio njegov otac i dio naše ušteđevine za kupnju kuće i odlučili smo imati malu proslavu nakon što smo se zakonski vjenčali, ali moja svekrva je rekla - "ne".

Možda vas zanima Sveti hrvatski BRAK: Žena, Muž i Visočanstvo Svekrva Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Svekrva se ponudila platiti vjenčanje, a nakon pomnog razmatranja složili su se i naglasili kako žele da ono bude skromno. "Planirali smo ga malim i jednostavnim jer je nismo htjeli iskorištavati, a čak smo i dopustili svekrvi da sudjeluje u nekim odlukama", rekla je. "No, kad je došao veliki dan, i kad smo vidjeli uz nju Mindy, suprug i ja smo ostali zbunjeni. Svekrva mi je prišla i pitali smo je što se događa, rekla je da ju je pozvala na vjenčanje jer je to bio poseban dan."

 | Autor: shutterstock shutterstock Tvrdila je da bi, budući da je platila vjenčanje, trebala moći pozvati koga god želi

"Moj muž je rekao da je to bio poseban dan za nas i da bi cijenio kad bi Mindy otišla." Svekrva je pogledala mladenku, koja je potvrdila da također želi da bivša žena ode, pa je zaprijetila da će ako ode Mindy i ona otići s njom. Tvrdila je da bi, budući da je platila vjenčanje, trebala moći pozvati koga god želi.

Nadamo se da nećeš biti baš ovakve (ne)sreće! Evo kakvim su poklonima svekrve "razveselile" svoje snahe

"Rekla je da će, ako Mindy mora otići, ona ići za njom, a moj muž je rekao "pa učini to'", rekla je žena. Par je zamolio bivšu da ode, a punica je nevoljkom ostala, ljutivši se cijelu večer. Žena je napisala: "Nakon vjenčanja ponudili smo joj da platimo polovicu ili čak sve ako to želi, ali rekla je da je šteta već napravljena."

Možda vas zanima Nevjerojatna priča! Svekrva je na vjenčanju prepoznala svoju izgubljenu kćer u mladenki svog sina Rubrika Life&style Life&style

Supruga i muž su tražili mišljenje na Redditu jesu li pogriješili što su "potjerali" bivšu ženu kad je punica platila račun za cijeli dan. Svi komentatori složili su se da je punica pogriješila. "Ne bih joj ni vratio novac", komentirala je jedna osoba. "Podsjetila bih je da je ONA ta koja je htjela da se slavlje održi i da ste joj vi učinili uslugu. Jedna je žena rekla: "Ovo zvuči kao da je svekrva pokušala u mužu probuditi stare osjećaje. Dovela je Mindy da podsjeti muža koliko ju je "volio" i da se ponovno moraju pomiriti. Ovu "damu" svekrvu bih prekrižila na neko vrijeme. Ili pak zauvijek."

Photo: shutterstock

Komentari 0