Life&style

Svekrva prekinula vjenčanje, nisu joj se svidjele mladenkine zavjetne riječi o njenom sinu

  • Vjenčanje ne mora uvijek biti "najsretniji dan u životu". Uzmimo za primjer ovo...
  • Na njemu je mladoženjima majka prekinula ceremoniju jer nije nije bila zadovoljna zavjetima koje je mladenka smislila i izrekla
  • "Neće nitko tako govoriti o mom sinu!" uzviknula je bijesna svekrva

I toga ima, ne da se netko javi na ono, kao u filmovima, "Ako tko ima što za reći..." nego da se javi svekrva prije nego što je pitanje i postavljeno. Gospođa, naime, nije bila zadovoljna zavjetnim riječima koje je buduća snaha smislila. Sve je snimila mladenkina sestra koja je zabilježila kako nepristojna svekrva upropaštava vjenčanje, a mjesto događanja je bio San José u Kaliforniji.

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice Rubrika Beauty Beauty

Sestra Sarah Ragsdale nedavno je video stavila na TikTok, iako se sve zbilo prije nekoliko godina s riječima "Svekrva ju je oduvijek mrzila. To je onaj tip svekrve koji smatra da joj je moja sestra oduzela sina." 

"Moj sin nema mane!"

U dramatičnom zapletu vidi se kako mladenka izgovara zavjete koje je napisala svom suprugu. No čim ih je izgovorila, svekrva koja je sjedila u prvom redu ustala je i krenula vrlo agresivno prema oltaru vičući da njezin sin nema mana. "Nećeš govoriti da moj sin ima mane!" No izgleda da je mlada već jako dobro znala s kim ima posla jer je čim je svekrva napravila scenu, brzo reagirala riječima: "Možeš otići. Nećeš mi pokvariti vjenčanje."

No nije tako završilo. Svekrva se nije željela samo tako predati. "Ne, ne moram otići. Haljinu koju nosiš smo mi platili" vikala je pokušavajući osramotiti mladu pa još koji put dodala da nitko neće govoriti da njezin sin ima mana." Sve se pretvorilo u još veću svađu, kao da gledamo Jerry Sprijegfild show, zaprijetilo se i dolaskom policije, a sve se lijepo vidi u videu.

Možda vas zanima "S njim si samo radi novaca!" Kritizirali su je jer se udala za muškarca s invaliditetom, a ona im je sjajno odgovorila Rubrika Life&style Life&style

Mladenka je odgovorila da svaki čovjek ima neke mane i da baš zato voli njezinog sina i ponovila joj da može napustiti vjenčanje. Kad je sveksa opet odbila prišla joj je druga gošća i zamolila je da ode na što je sveksi rekla da će ih sve dati uhititi.

Mladoženja je branio onog kog je i trebao...

Mladoženji je naravno bilo totalno neugodno, okrenuo se od majke i gledao u pod, a čuje ga se kako joj u jednom trenutku i sam govori: "Ti upravo pokazuješ svoje mane. Ne znaš se ponašati kao odrasla osoba." Video završava time kako dvije osobe pokušavaju umiriti majku govoreći joj "Ovdje nisi ti važna. Ona voli tvog sina, prihvati to."

Ipak, svekrva je imala još jednu paljbu vani, dok je par izašao na fotografiranje, a budući da je video postao viralan i da je mnogo ljudi pitalo kako je priča završila sestra ih je obavijestila da je par i danas sretan, u braku i da imaju bebu. Što se dogodilo sa svekrvom, nije rekla.

Možda vas zanima Mladenka u kolicima: nije dala da joj bolest pokvari vjenčanje, bilo je predivno Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Unsplash/Jen Theodore
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nije se ni udala već je napala, odmah rastava isti dan hahaha
  • vi

    a stara se svakako dobro obukla za vjenčanje......white trash!!