Life&style

Nevjerojatna priča! Svekrva je na vjenčanju prepoznala svoju izgubljenu kćer u mladenki svog sina

  • Na jednom kineskom vjenčanju je majka mladoženje otkrila poznati detalj na mladenkinoj ruci
  • Ono što se tada dogodilo, previše je čak i za Hollywood
  • Je li nevjesta davno izgubljena kći?

Možeš li si zamisliti da ćeš na dan vjenčanja biti više sretna zbog svekrve nego zbog budućeg supruga? Upravo to se dogodilo u Suzhou u Kini. Naime, kako izvještava britanski „DailyStar“, pozivajući se na kineske medije, buduća svekrva primijetila je zanimljiv detalj na mladenki tijekom ceremonije vjenčanja. Bio je to rodni znak na ruci njene buduće snahe.

Mladenke otkrivaju kako i kada su znale da su pronašle onu pravu - savršenu vjenčanicu

I bio je potpuno isti kao i na njezinoj kćeri, koja je nestala prije 20 godina. Uzbuđena je pitala roditelje mladenke je li njihova kći posvojena? Šokirani roditelji mladenke tada kažu da su djevojku prije 20 godina pronašli uz rub ceste i odgajali je poput vlastite kćeri. Ali, to je uvijek bila dobro čuvana obiteljska tajna, premda je kći već bila upoznata s tim.

Vjenčanje sa sretnim završetkom

Kad se mladenka suočila s novootkrivenim događajima, radost je bila velika. Kaže da je godinama pokušavala pronaći svoje biološke roditelje. Trenutak „još ljepši od samog vjenčanja“, priznala je u suzama. Vjerojatno sada mislite da su najnoviji događaji doveli do prekida vjenčanja?

Ne! Ludo vjenčanje upravo je postalo luđe. Jer je i mladoženja usvojen. Nakon što je tužna majka napustila svaku nadu u povratak svoje kćeri - odlučila je posvojiti dijete. Ceremonija je završila dvostrukom pobjedom svih uključenih.

via GIPHY

Možda vas zanima Ovih 5 stvari ni za živu glavu ne smiješ podijeliti sa svojom svekrvom ili svekrom Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Pixsell/agefotostock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    i sada joj nece bit svekrva nego mama