Life&style

Ovih 5 stvari ni za živu glavu ne smiješ podijeliti sa svojom svekrvom ili svekrom

  • Skladan odnos s rodbinom jednako je važan za sreću u vezi 
  • Mnogi tvrde kako je važan gotovo kao i dobar seks! 
  • Stoga nikada ne bi trebala otkriti sljedeće stvari obitelji svog dragog

Iskrenost i otvorenost su za vezu poput vode za sobne biljke: neophodni su i nužni za preživljavanje. Ali, kao što postoje različite biljke s različitim potrebama, tako se i naše veze razlikuju u potrebi za iskrenošću. Nekima treba puno, drugi prođu s manje, a neki puknu od previše brige. Odnos s rodbinom najviše podsjeća na kaktus: postoji visok rizik od ozljeda uz istodobnu osjetljivost na vodu.

Ove detalje nikada ne bi trebala otkrivati svojoj svekrvi i svekru, a u interesu svjetskog mira i sadržaja CO2 u našoj atmosferi...

Možda vas zanima Najgore i najbolje svrekve po zodijaku - s jednim znakom nitko se ne bi želio naći pod istim krovom Rubrika Life&style Life&style

1. Da imaš glavnu riječ u vezi.

Ti to znaš, tvoj partner zna, a samo svekrva i svekar to nikada ne bi smjeli saznati: da ti kontroliraš vezu. U njihovim je očima njihovo dijete najkompetentnija, emocionalno najinteligentnija i najodgovornija osoba u svemiru. Uostalom, odgojili su ga. Ako sada otkriju da njegova veza djeluje tako dobro jer si ti za to odgovorna, uništavaš im cjelokupni svjetonazor. I zbog toga će te zauvijek mrziti.

via GIPHY

2. Svoju plaću.

Svoju plaću možeš eventualno podijeliti sa suradnicima, otkriti je prijateljima, pa čak i tweetati, ali nikada je nemoj otkriti roditeljima svog dragog. Bez obzira je li prevelika ili premala, oni je neće smatrati prikladnim i bit će ogorčeni. Ili će ti početi davati savjete kako možeš bolje pregovarati sa svojim šefom, pametnije ulagati novac i množiti ga, koje osiguranje trebaš i što još možeš učiniti da napokon budeš bolja!

3. Odgojni koncept.

Ruku na srce: glupo je ako junior tri sata s njima smije igrati videoigre i trpaju ga slatkišima. Ali, u razgovorima sa svojom svekrvom i svekrom o odgoju djece možeš samo izgubiti. U krajnjoj liniji, oni misle da znaju odgojiti pristojnu osobu i za to imaju navodne dokaze koje je teško pobiti: osobu koja noću spava pored tebe. Rasprava o roditeljskim problemima s roditeljima svog dragog = vrlo tanak led!

via GIPHY

4. Politički stav.

Izbori nisu tajni bez razloga - ovo načelo našeg političkog sustava služi i za zaštitu odnosa s rodbinom. Prihvati taj veliki dar našeg Ustava i ne dovodi ga u pitanje. Dovoljno je drugih tema koje će vas odvratiti od rasprava o roditeljstvu.

Možda vas zanima Dobro zapamtite: Ovih 5 rečenica nikada više ne želim čuti od svoje svekrve! Rubrika Life&style Life&style

5. Koliko si (seksualnih) partnera imala.

Jedna od rijetkih blagodati koju sa sobom donosi desetljećima dugi tabu spola i seksualnosti: vjerojatnost da ćemo se ikada posramiti zbog toga što ćemo morati razgovarati sa svekrvom i svekrom o svom seksualnom životu je vrlo mala.

Ali, trebala bi biti oprezna kada je riječ o tvom iskustvu: ako si imala (ili nisi) dugotrajnu vezu, to bi moglo potaknuti strah da imaš previše (premalo) iskustva, da se ne možeš vezati kako treba za jednu osobu i prije ili kasnije slomit ćeš srce svog dragog.

Razgovarajte o prekrasnim podmetačima koje je tvoja svekrva pronašla na buvljaku, o lošem vremenu ili divnom odmoru, ali ne i o prošloj vašoj vezi.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0