Life&style

Dobro zapamtite: Ovih 5 rečenica nikada više ne želim čuti od svoje svekrve!

  • Odnos sa svekrvom je nešto doista posebno 
  • Može biti jako dobar, ali može biti i prilično napet 
  • Kako god: ovih pet stvari više nikada nećemo čuti od nje! 

Rijetko koja veza može biti toliko napeta kao veza između svekrve i snahe. Tko upozna novog partnera, prije ili kasnije upoznat će i njegovu obitelj. U svakom slučaju, teško se odmah prilagoditi novoj obitelji s vlastitim pravilima i navikama. 

Odnos s majkom partnera može biti kompliciran, a ujedno i sjajan i harmoničan. Ako između snahe i svekrve nastanu konflikti, česti uzrok je činjenica da je majka snažno povezana sa svojim sinčićem te imaju vrlo blizak odnos. 

Međutim, premda su neki njeni savjeti i izjave dobronamjerni, ponekad svekrva ispali nešto s drugim ciljem. Ovih pet rečenica nećemo više čuti od nje! 

Možda vas zanima Svekrve iz noćne more doista postoje – barem prema ispovijestima ovih 11 žena Rubrika Life&style Life&style

„Bivšu curu svog sina sam jako voljela!“ 

To je rečenica koja mnogim ženama napravi ranu na srcu. Pa tko bi stalno želio slušati o bivšoj svog dragog?

Stoga takve rečenice ne samo da su nepotrebne, nego vode do toga da se stalno uspoređuješ s bivšim plamenom svog partnera. Bivša je prošlost – i točno tamo treba i ostati. 

via GIPHY

„Zašto mi ništa niste rekli? Mogla sam vam posuditi novce!“ 

Novac je uvijek škakljiva tema. Sigurno je lijepa gesta kad ti ga ponudi svekrva, ali ako je ljuta zato jer je nisi molila za financijsku pomoć, onda je to otišlo predaleko. 

Ovdje pomaže ljubazno objašnjenje da ćete radije sami sakupiti novac te vam nije potrebna posudba od svekrve ili tasta ili bilo koga drugoga. 

Možda vas zanima Treba li svekrva ovoj mladenki kupiti vjenčanicu? Ona misli da treba Rubrika Love&Sex Love&Sex

„Iskreno rečeno, ja bih kod odgoja djeteta puno stvari drugačije napravila!“ 

Klasik koji nije rezerviran isključivo za svekrve: miješanje u odgoj djeteta. Jasno je sljedeće: isključivo roditelji odlučuju kako će odgajati svoje dijete. 

Ako netko bez pitanja želi udijeliti pokoji savjet, prekoračio je granicu. Ako pitaš svekrvu za neki savjet, to je onda druga priča.  

via GIPHY

„Otkako ste vas dvoje zajedno, moj sin je sve mršaviji!“

U ovoj rečenici ti predbacuje da se ne brineš da tvoj partner dobije dovoljno jela. Ili sumnja u tvoje kulinarske sposobnosti. 

Međutim, u vezi postoje dvoje ljudi i svatko se može pobrinuti da su ručak i večera svaki dan na stolu. Uostalom tko zna? Možda tvoj partner trenutačno želi smršaviti ili se puno bavi sportom! 

Možda vas zanima Svekrva prekinula vjenčanje, nisu joj se svidjele mladenkine zavjetne riječi o njenom sinu Rubrika Life&style Life&style

„Baš si želim unuka. Kad ćete više napraviti to dijete?!“ 

To je rečenica koju je svaka žena u dugotrajnoj vezi barem jednom čula – ili od vlastite majke ili od svekrve. Međutim, ni jednu, a niti drugu se ne tiče planiranje obitelji. 

Kad dođe do toga, roditelji će sigurno biti prvi koji će čuti veselu vijest. A do tada neka strpljivo čekaju! 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0