Life&style

Londonski kafić postao viralni hit: Kavu serviraju u krafni premazanoj Nutellom i to svi žele probati

  • 'Conuts' je novi viralni hit koji stiže iz Londona i koji nas je osvojio na prvi pogled
  • 'Your Coffee Hub' došao je na ideju kavu servirati u izdubljenoj krafni premazanoj Nutellom ili Biscoffom
  • Ovaj guilty pleasure koji zvuči nestvarno dobro košta £4.95, a mi se samo nadamo da ćemo nešto slično imati prilike isprobati i u našim krajevima

U vremenu u kojem raznorazni beauty trikovi, izazovi, ali i razni gurmanski noviteti postaju viralni na dnevnoj bazi, dovoljno je da netko s neobičnom idejom objavi jedan reels i da on zahvaljujući tisućama tagova i komentara dosegne cijeli svijet. Upravo ovo dogodilo se kafiću 'Your Coffee Hub' koji zasad posluje na tri lokacije u sjevernom dijelu Londona, a u narednim će mjesecima osvanuti i na još dvije adrese. 

Možda vas zanima Tradicija iz Portugala: Sve što trebate znati o hit desertu o kojem bruji cijeli Zagreb, a savršeno paše uz kavu Rubrika Life&style Life&style

Ono po čemu iz sata u sat sve više ljudi diljem svijeta zna za ovaj brend koji posluje tek nešto više od pola godine je neobična kava koju se tamo može popiti. Sama kava nije ni po čemu posebna, ali je poseban način na koji je serviraju. Naime, uz napitke i nekoliko jela, 'Your Coffee Hub' nudi i 'Conutse' iliti kave poslužene u krafnama premazanima Nutellom ili Biscoffom, popularnim namazom s okusom Speculaas keksa. 

Oni koji su imali sreću već isprobati 'Conuts', kažu da u izdubljenu krafnu stanu otprilike 2 espressa ili 1 velika kava, a ovaj užitak koji zvuči nestvarno dobro i na koji bismo se vrlo lako mogli navući košta £4.95. Iako je u teoriji više manje svima jasno kako cijela stvar funkcionira, one koji ih nisu imali zadovoljstvo isprobati najviše je zanimalo postane li krafna zbog kave premekana odnosno krene li se raspadati, a na sveopće oduševljenje odgovor je 'ne'. Nutella je dovoljno izdržljiva tampon zona koja krafnu štiti od kave, a kavu se može popiti u jednom gutljaju direktno iz krafne ili se pak u njoj polagano uživati pijući je kroz slamku. 

 

 | Autor: Instagram @sophs_foodie_photos Instagram @sophs_foodie_photos

Svi oni koji uskoro planiraju put u britansku prijestolnicu 'Conuts' zasad mogu isprobati u ulicama Wharf Road, Essex Road te  Marlborough Road, a 'Your Coffee Hub' je na svojim stranicama već najavio i otvaranje dviju novih poslovnica, jedne na Kings Cross Granary Squareu i druge na Spitalfields Marketu. Nadamo se samo da ćemo nešto slično imati prilike isprobati i u našim krajevima, mada nam ovo zvuči kao dovoljno dobar razlog za potegnuti sve do Londona. 

Možda vas zanima Kava s voćnim notama, karamelom i čokoladom potpuno nas je osvojila Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @sophs_foodie_photos
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    cudne kave