- Briocherie je jedna od najpopularnijih zagrebačkih adresa među sladokuscima koja brojna srca i nepca osvaja neodoljivom kombinacijom brioš peciva, gelata i brojnih dodataka
- U sklopu Fuliranja na Strossmayerovom trgu predstavili su novu poslasticu - crumble u dvije varijante
- Apple crumble je kombinacija s vrućim jabukama, kremom od vanilije i marshmallow fluffom, a Nutella s čokoladnom bazom, kremom od vanilije i omiljenim namazom od lješnjaka
Otkako je Briocherie prije nešto manje od godinu dana na Kaptolu otvorio svoja vrata, brioš pecivo punjeno gelatom koje je osvojilo srca mnogih sladokusaca kada je prvi puta predstavljeno na Fuliranju 2018. godine instantno je postalo jedna od najdražih nam destinacija u svim onim trenucima kada nas uhvati nepodnošljiva želja za slatkim.
Uz gelato, ukusno se pecivo dodatno po želji može obogatiti i Nutellom, pudingom od vanilije, ali i brojnim dodacima poput Lino jastučića, mrvljene Domaćice, komadićima KitKata, lješnjacima, perecima, Smartiesima, kapljicama belgijske tamne čokolade i gumenim medvjedićima. Birati se može između već unaprijed osmišljenih kombinacija ili pak osmisliti svoju vlastitu, a svaka će biti jednako bombastično ukusna i zarazno dobra.
Baš iz tog razloga što nas je sve što smo s ove adrese imali priliku probati oduševilo, bili smo jako sretni kada smo vidjeli da Briocherie ima novi zimski hit - crumble koji, po dobrom starom običaju ovih genijalaca, ponovno dolazi u nekoliko različitih varijanti. Ručno rađeni hrskavi crumble na podlozi od vrućih jabuka koji je preliven kremom od vanilije i ukrašen marshmallow fluffom zvuči nam kao savršena zimska poslastica, a sve one kojima je Nutella posebno draga, zasigurno će oduševiti Nutella crumble s bazom od mrvljenog čokoladnog biskvita te već spomenutom kremom od vanilije i, dakako, Nutellom.
Oni koji su ga već probali, tvrde da mu je okus božanstven, oni kojima još nije stigao na red, jedva čekaju probati ga, a ovu se fantastičnu poslasticu svakodnevno može isprobati za vrijeme zagrebačkog adventa na Fuliranju na Strossmayerovom trgu. Mi se pak samo nadamo da će i ova divota postati dio stalne Briocherie ponude.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
manfred
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.