Life&style

Ručno rađene čokolade i praline brenda Čok-čok čokolada izgledaju božanstveno, a takav je i okus!

  • Čok-čok čokolada domaći je brend ručno rađenih čokolada koji svojim kombinacijama osvaja na prvu
  • Sve je krenulo s tri osnovne kombinacije - bijelom čokoladom s cacao nibsom, mliječnom s bučinim sjemenkama i brusnicama i tamnom s karamelom, smokvama i lješnjacima
  • Helena je nastavila razvijati i druge ideje, a otkrila nam je i gdje ćemo uskoro pronaći sve njezine proizvode

Vjerujemo da nismo jedini koji smo apsolutno, bezuvjetno i potpuno ludi za čokoladom. Mliječnom, tamnom, bijelom, vrućom, s raznim voćem, bez voća, s orašastim plodovima, s chillijem, s rižom.. jednostavno čokoladom, u svakom njezinom obliku i kombinaciji! Ne čudi stoga što nam je instantno privukao pažnju Helenin profil Čok-čok čokolada na kojemu se mogu pronaći upravo preslatki Helenini radovi - ručno rađene čokolade.

Možda vas zanima Cupcakes & Fairy tales radi predivne slastice. Oprez: postoji opasnost od nepodnošljive želje za slatkim! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: @cokcok.cokolada @cokcok.cokolada

Helena mi priča da je njezina priča započela još prije 10 godina kada je upisala stručni studij prehrambene tehnologije u Karlovcu i koji na kraju spletom životnih okolnosti nije završila, no njezina ljubav prema nutricionizmu i prehrambenoj tehnologiji koja je postojala još od osnovne škole nastavila je postojati i dalje.

 | Autor: Instagram @cokcok.cokolada Instagram @cokcok.cokolada

"Prije dvije godine kada mi je istekao porodiljni, a mlađe dijete nije moglo dobiti vrtić do rujna, odlučila sam se baviti nečim svojim. Pošto imam OPG, gledala sam kako prodati ono što imam i iskoristiti znanje sa fakulteta", kaže mi Helena kojoj nije trebalo dugo da osmisli ručno rađene čokolade u raznim kombinacijama. Krenula je uskoro s izradom tri kombinacije čokolada i dodataka - bijele s cacao nibsom, mliječne s bučinim sjemenkama i brusnicama i tamne s karamelom, smokvama i lješnjacima. Svoje je proizvode prvi put predstavila prošle godine na Danima čokolade i kave u Family mallu, a upiti su nakon toga samo nastavili pristizati.

Možda vas zanima Brend Čoko jagodica izrađuje bombonijere od voća okupanog u najfinijoj belgijskoj čokoladi. Oduševljeni smo Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram @cokcok.cokolada Instagram @cokcok.cokolada

Htjela je, kaže, spojiti vrhunsku belgijsku čokoladu s nekim našim prepoznatljivim dodacima, ali nije odoljela iskombinirati 100% gorki kakao i slatku bijelu kombinaciju. Ideje su, priznaje mi, nakon toga samo nastavile dolaziti. Dolaze joj i dalje pa priznaje da je i za ovu godinu pripremila puno toga.  Trenutno radi na jednoj zdravoj, fitness čokoladi koju će neki treneri kombinirati u svojim programima zdrave prehrane, a sve ostalo što je pripremila predstavit će i na božićnom izdanju Ilica Q'Art festivala koji će se održati 18. prosinca. Moramo priznati da jedva čekamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Čok-Čok (@cokcok.cokolada)

Photo: @cokcok.cokolada
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Nema do cokolada