Life&style

N'oublie patisserie ima divnu ponudu božićnih kolača. Super su i blagdanske torte

  • Artisan slastičarnica N'oublie patisserie nas oduševljava slatkom ponudom, a izuzetak nije ni blagdanski program
  • Osim što nude tradicionalne suhe kolačiće u šarmantnim teglicama, imaju i čak 14 preukusnih torti
  • I ove su godine u ponudu vratili prošlogodišnji hit - blagdanski poklon paket s mini tortom i suhim kolačićima

Od prvog dana svog postojanja artisan slastičarnica N'oublie patisserie zaradila je epitet jedne od omiljenih destinacija za sve sladokusce, a svojom se ponudom slastica izrađenih od najfinijih sastojaka redovito ističu. Kod njihovih je kolača teško reći je li im bolji okus ili izgled, ali jedno je sigurno - svatko će im jako teško odoljeti. 

 | Autor: Instagram @noubliepatisserie Instagram @noubliepatisserie Osim što se na njihovim policama mogu pronaći tradicionalni blagdanski kolači i slastice poput mađarice, bijele pite, medene, finanziera, kakao linzera s karamelom, linzera, gnijezda, whoopija, rafaelo kuglica, čokoladnih pralina, vanilin kiflica i voćnih košarica, tako i suhi kolačići poput orange dijamanta, rugelacha, limun keksića s kokosom, raspucanaca, zvijezdica s cimetom i bijelom čokoladom, mak kiflica, nutellotta, husara, zobenih cookieja i spirala, osmislili su i posebnu blagdansku ponudu koja nam se posebno svidjela.

 | Autor: Instagram @noubliepatisserie Instagram @noubliepatisserie

Možda vas zanima Napokon su tu! Ovogodišnji božićni petitsi iz MeetMia radionice izgledaju slađe no ikad Rubrika Life&style Life&style

Ljubitelji tradicionalnih kolača obožavat će pakiranje od 1 kg suhih, ručno rađenih kolačića u kojem se smjestilo čak deset najpopularnijih, a dostupni su i bezglutenski kolači koji su uglavnom i bez jaja, mlijeka i mliječnih proizvoda te bez rafiniranog šećera. Spomenute suhe kolačiće može se kupiti i teglicama koje dolaze u dvije veličine, onim manjima od 200-250 g, te većima od oko 300 -350 g.

 | Autor: Instagram @noubliepatisserie Instagram @noubliepatisserie

U božićnom slatkom boxu koji je dostupan u limitiranim količinama mogu se pronaći pomno izabrani 'slatkiši' koje nemaju u redovnoj ponudi odnosno 4 išlera, 5 snježnih  gnijezda napravljenih od čokolade, suhih smokava, kokosa i lješnjaka, 4 sicilijanska raspucanca  od pistacija, 4 kokos buttonsa, 5 Sarah pralina, 3 kikiriki cookieja, 3 kesten kuglice, 4 profiterola od čokolade i dehidiriranih malina te 4 cheesecake kuglice.

 | Autor: Instagram @noubliepatisserie Instagram @noubliepatisserie

Možda vas zanima Ručno rađene čokolade i praline brenda Čok-čok čokolada izgledaju božanstveno, a takav je i okus! Rubrika Life&style Life&style

I ove su godine u ponudu uvrstili prošlogodišnji hit odnosno prigodni blagdanski poklon paket u kojemu se nalaze mini torta (6-8 šnita) i suhi kolačići koje sami biramo, a razne božićne torte dostupne su u čak četrnaest božanstvenih okusa - tart čoko praline, snickers, tricolore, babuška, fererro, nutty, choco berry, mousse sa želeom od malina, lješnjak i mliječna čokolada, tiramisu, schwarzwald, cheesecake, sacher i jaffa. Tu su dakako još i eclair box, i mini tartovi, i mille feuille box i razne praline i sve ono zbog čega smo upravo shvatili da preživjeti ove blagdane bez nekoliko nakupljenih suvišnih kilograma neće biti nimalo lak zadatak. Ali o tome ćemo razmišljati nakon 1. siječnja!

 | Autor: Instagram @noubliepatisserie Instagram @noubliepatisserie

Photo: Instagram @noubliepatisserie

Komentari 0