Life&style

Praktično rješenje! TORTE i to odsad u ponudi ima i tijesto za blagdanske kolačiće

  • Ima li ljepše nego kad kuća miriši po blagdanskim kolačićima?
  • Odsad se to može postići uz jako malo muke
  • U ponudi  slastičarnice 'Torte i to' stigla su tijesta za sitne blagdanske kolače - s uputom za pripremu

Ima onih koji obožavaju peći kolačiće, posebno ako se pripremaju za vesela blagdanska okupljanja. Ima onih koji ih povremeno vole ispeći...Ima onih koji vole peći kolače, ali nemaju vremena i onih koji ni pod razno ne žele mijesiti, miksati, vagati...  I njih će posebno razveseliti nova ponuda gotovog tijesta za sitne kolače slastičarnice TORTE i to. 

Londoneri Možda vas zanima Londoneri nose dašak starine i nema Božića bez njih. Donosimo najbolji recept - iz bakine kuharice Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TORTE i to (@torteito)

"Od sada kod nas možete kupiti sirovo tijesto za sitne kolače. Tu su Zvjezdići, Vanilići, Medenjaci, Cookies i ostali...Neka kuća zamiriše, a da pritom nitko ne zna vašu tajnu da tijesto niste mijesili vi. Zašto bi itko znao da niste talentirani za to", piše u objavi na Instagramu i moramo priznati da je to odlična stvar.
Više vrsta tijesta za razne kolačiće dolaze s uputama za pripremu kako bi i oni najmanje vješti imali sve što treba ovih blagdana - i zaokruženu trpezu i miris božićnih keksića u domu.  



Možda vas zanima Zara Home ima najmaštovitije kalupe za božićne kolače. Čak i valjak za tijesto ostavlja uzorak jelena! Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Torte i to Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Slatki mali kolacici